Σελίνα Γκόμεζ: Τριαντάρισε και το γιόρτασε με την κολλητή της, Τέιλορ Σουίφτ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιουλίου 2022 19:15

Η Σελίνα Γκόμεζ έγινε τριάντα ετών και πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα μαζί με την αγαπημένη φίλη της, Τέιλορ Σουίφτ.

Πριν από δύο ημέρες, η τραγουδίστρια Σελίνα Γκόμεζ είχε γενέθλια. Έγινε τριάντα ετών και το γιόρτασε με την κολλητή της Τέιλορ Σουίφτ.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρουν μαζί στον φακό.

Η Γκόμεζ χαμογελά και η Σουίφτ με χιουμοριστική διάθεση έχει το στόμα ανοιχτό ενώ υψώνει τρία δάχτυλα.

«30, σπασίκλας και άξια», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τα στιγμιότυπα και τα οποία προκάλεσαν πολλά σχόλια και likes.

Οι δύο γυναίκες έχουν έρθει πολύ κοντά από το 2008, όταν έβγαιναν με τα μέλη των «Jonas Brothers» (η Γκόμεζ με τον Νικ Τζόνας, η Σουίφτ με τον αδερφό του, Τζόε Τζόνας).

«Στην πραγματικότητα βγαίναμε μαζί με τους Jonas Brothers! Ήταν υστερικό», είχε πει η Γκόμεζ σε συνέντευξή της στο το 2017.

Και πρόσθεσε: «Ήταν καταπληκτικό, γιατί ήταν το κορίτσι με τα μεγάλα σγουρά μαλλιά και όλα τα βραχιόλια και τις καουμπόικες μπότες.

Και εγώ ήμουν σίγουρα ανερχόμενη, και απλά κάναμε κλικ. Ήταν το καλύτερο πράγμα που πήραμε από αυτές τις σχέσεις».

Οι δύο τους παραμένουν αχώριστες φίλες. Σε συνέντευξή της το 2020 στο περιοδικό «The Wall Street Journal», η Σουίφτ είχε πει : «Ήξερα από τη στιγμή που τη γνώρισα ότι θα την υποστήριζα πάντα.

Στη ζωή μου έχω την ικανότητα να συγχωρώ τους ανθρώπους που με έχουν πληγώσει. Αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να συγχωρήσω κάποιον που την πληγώνει».

Η Γκόμεζ, από τη δική της πλευρά, σημείωσε: «Ήταν εκεί για μένα με τρόπους που δεν θα περίμενα ποτέ. Ήρθε αεροπορικώς επειδή ήμουν πληγωμένη και περνούσα κάτι.

Πράγματα που συνέβαιναν με την οικογένειά μου. Αποδεικνύεται χρόνο με το χρόνο και σε κάθε στιγμή της ζωής μου ότι είναι μία από τις καλύτερες φίλες μου στον κόσμο.

Δεν συμφωνούμε σε όλα αλλά σεβόμαστε η μία την άλλη».