Σελήνη: Το τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους φέρνει αντιπαραθέσεις

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Σεπτεμβρίου 2022 08:20

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο μέχρι αργά το βράδυ επηρεάζοντας κυρίως τα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Έχουμε τη δυνατότητα μέσα στην ημέρα να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που μας απασχολούν στον χώρο της δουλειάς. Μόνο που θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στον τρόπο που λειτουργούμε καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τους Διδύμους αυξάνει την ένταση και μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον.

Όπως αναφέρει το σάιτ myastro, το πρωί η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύοντας τις αυταπάτες και την ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Οφείλουμε να είμαστε συνετοί σε πιθανές επιλογές που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα και κυρίως στον χώρο της δουλειάς.

Ας μείνουμε μακριά από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτούμε από τη συμπεριφορά τους.

Η Σελήνη αργότερα σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη από την Παρθένο που μας βοηθά να λειτουργήσουμε αρμονικά κυρίως με πρόσωπο του συναδελφικού περιβάλλοντος.

Ας αξιοποιήσουμε τη συγκυρία για να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες ώστε να εξομαλυνθούν σχέσεις που μπορεί να είχαν ταλαιπωρηθεί από παρεξήγηση στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο αναδεικνύοντας ζητήματα του παρελθόντος που απασχολούν τον επαγγελματικό χώρο.

Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν άμεση σχέση με τον χώρο της δουλειάς. Κάθε επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων είναι βέβαιο πως θα μας ενθουσιάσει.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και μας προετοιμάζει για τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Το συγκεκριμένο ζώδιο μας καλεί να αφουγκραστούμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας και να λειτουργήσουν αρμονικά με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.

Καλό είναι βέβαια να αποφύγουμε υποκριτικές διαθέσεις λόγω ανασφαλειών και φόβων που δεν θα μας επιτρέψουν να νιώσουμε απόλυτα ικανοποιημένοι.