Σεμίνα Διγενή για Αλέξη Τσίπρα: «Είναι χαρισματικός ψεύτης»

Δημοσιεύθηκε: 16/04/2019 02:05

«Τσάκισε έναν ολόκληρο λαό, τον κορόιδεψε και φτωχοποίησε τους Έλληνες, για να τους βγάλει από τα μνημόνια …που τους έβαλε! Και ύστερα, είπε να εκμεταλλευτεί το ιστορικό μομέντουμ, φόρεσε ξανά το επαναστατικό αμπέχονο και …εναντιώθηκε στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ υπογράφοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σε τρεις ατάκες, όλο το στόρι του Αλέξη Τσίπρα. Διά στόματος Σεμίνας Διγενή, που ξέρει να τα «λέει» και «τσεκουράτα» εφόσον χρειάζεται.

Σε συνέντευξή της στο in.gr, η δημοσιογράφος επισήμανε:

«Επιλέγω να είμαι με τους έντιμους! Επιστρέφω δυναμικά εκεί απ’ όπου ξεκίνησα, γιατί ξεκίνησα στα 17 μου από το ΚΚΕ κι από την ΚΝΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τίναξε τις ζωές μας στον αέρα.Θεωρώ τον κ. Τσίπρα ένα χαρισματικό ψεύτη. Χρειάζεται πραγματικό χάρισμα, για να μπορεί κάποιος να πλάθει έναν τόσο πολύπλοκο και απαιτητικό ρόλο, που κάθε μέρα είναι κι ένας διαφορετικός χαρακτήρας…»

Συμπλήρωσε, δε: » Το να γκρινιάζω και να θυμώνω με όλα αυτά που ζω, το να παρακολουθώ την καθήλωση της ζωής μου και των παιδιών μου στο σημερινό βάλτο, σαν να είναι αυτό μονόδρομος, το να αποδέχομαι τη δια βίου εκμετάλλευση, τη μισή δουλειά και τη μισή ζωή, οδηγούμαι κατευθείαν στην καταστροφή. Χωρίς ουσιαστική και δυναμική πολιτική συμμετοχή και αγώνα για ανατροπή, όχι μόνο θα συνέχιζα να υφίσταμαι τα δεινά που μου επιβάλλονται. Αλλά θα τους το έκανα και εύκολο. Και ύστερα, η τιμωρία θα ήταν αυτή, που έλεγε ο Πλάτωνας: «αυτοί που δεν ασχολούνται με την πολιτική, καταλήγουν να κυβερνώνται από κατώτερούς τους».»

«Θεωρώ, πάντως, πιο σημαντικό το ότι συστρατεύομαι με το ΚΚΕ, αυτήν την κρίσιμη περίοδο, από το αν θα πάω ή όχι στην Ευρωβουλή. Και σ’ αυτήν την απόφαση, δε με οδήγησε η δημοσιογραφία, αλλά η λογική, η μαχητικότητα και τα επιχειρήματά του.»

Η χειρότερη κυβέρνηση

«Πιστεύω πως ο ιστορικός του μέλλοντος, αν θα πρέπει να εκτιμήσει ποια είναι η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, τότε σίγουρα θα δυσκολευτεί να διαλέξει ανάμεσα στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και νομίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί επάξια αυτό τον τίτλο γιατί είναι η κυβέρνηση που τίναξε τις ζωές μας στον αέρα.»

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, συμπλήρωσε: «Τα χαρίσματα του κ. Τσίπρα του τα έχουν ήδη αναγνωρίσει όλοι όσοι του δίνουν συγχαρητήρια για την κυβέρνησή του, τα επιτελεία της ΕΕ, του ΔΝΤ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κατάφερε να τα κάνει καλά, όσα του ανατέθηκαν και να περάσει όλα όσα οι προηγούμενοι δεν μπόρεσαν. Αν δεν ήταν ικανός δε θα τον στήριζαν με τέτοια θέρμη ο Τραμπ, η Μέρκελ, το ΔΝΤ, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι κ.λπ. Μέχρι κι ο Πάπας! Αυτοί ξέρουν καλά ποιους επιλέγουν για να τους κάνουν τις δουλειές τους».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT