Σέριλ Λι Ραλφ: Κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από «διάσημο δικαστή της τηλεόρασης»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Μαρτίου 2023 11:45

Η Σέριλ Λι Ραλφ κατήγγειλε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν «διάσημο δικαστή της τηλεόρασης» σε μια επιχειρηματική εκδήλωση πριν από χρόνια.

Η ηθοποιός Σέριλ Λι Ραλφ προκάλεσε αίσθηση καθώς ισχυρίστηκε ότι στελέχη του δικτύου ήταν μάρτυρες της επίθεσης αλλά της ζητήθηκε να μη μιλήσει για όσα βίωσε ώστε να μην ξεσπάσει σκάνδαλο.

«Βρισκόμουν σε δημόσιο χώρο για την προώθηση της εκπομπής στην οποία ήμουν εκείνη την εποχή. Και οι δύο εργαζόμασταν στο ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο», είπε η Ραλφ για το περιστατικό.

«Αυτός ο άντρας μπήκε μέσα, με άρπαξε, με γύρισε και ακούμπησε την γλώσσα του στο λαιμό μου. Όλοι από το δίκτυο που ήταν εκεί το είδαν», τόνισε η ηθοποιός.

Πάντως, η Ραλφ δεν θέλησε να αποκαλύψει ούτε το όνομα του δικαστή αλλά ούτε και την περίοδο την οποία υποστηρίζει ότι έλαβε χώρα το δυσάρεστο συμβάν.

Εντούτοις, σημείωσε ότι δεν ήταν ο δικαστής Γκρεγκ Μάθις. «Τον αγαπώ. Είναι υπέροχος άνθρωπος», είπε για τον σταρ του «Judge Mathis» η Ραλφ. Και πρόσθεσε: «Δεν ήταν αυτός. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Αυτός ήταν κάποιος άλλος».

Η Ραλφ δήλωσε όλα τα παραπάνω στο podcast «The Way Up With Angela Yee».

Ήταν εμφανώς αναστατωμένη καθώς έλεγε ξανά την ιστορία της.

Σε κάποιο σημείο, η ηθοποιός είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει για αυτό με την ελπίδα να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες και ηθοποιούς που έχουν ζήσει παρόμοιες τραυματικές καταστάσεις να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

«Μίλα, πες την αλήθεια σου, μην κουβαλάς το βάρος του πόνου… ειδικά αν νιώθεις ότι είναι κάτι που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις», είπε χαρακτηριστικά η Ραλφ.

Η ηθοποιός είπε ακόμα ότι αν και είχε σκοπό να καταγγείλει το περιστατικό «κάποιος από το δίκτυο με χτύπησε στον ώμο λέγοντας: ‘Σε παρακαλώ μην το κάνεις’. Δεν ήθελαν να ξεσπάσει σκάνδαλο γύρω από την εκπομπή του και δεν τους ένοιαζε τι μου είχε συμβεί», υπογράμμισε.