Η επιστήμη «μίλησε»: να ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ…

3 Δεκεμβρίου 2018 17:21

Άκου να δεις τώρα! Ποιος θα το περίμενε. Κι όμως, η στάση που θα σου γράψουμε ακολούθως ευθύνεται, ως επί τω πλείστον, για τα κατάγματα στο πέος. Κατάγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της συνουσίας.

Έρευνα, λοιπόν, για να περάσουμε στο στόρι μας, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology έδειξε το cowgirl. Πρόκειται για τη στάση που η γυναίκα είναι από πάνω στον άντρα κι εκείνος ανάσκελα. Πρόκειται δηλαδή για την πιο ξεκούραστη στάση για το αρσενικό, μια που είναι κύριος, στον «θρόνο» του κι απολαμβάνει. Ωστόσο,  σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή στάση ευθύνεται για σχεδόν το 50% των καταγμάτων πέους που παθαίνουν οι άντρες όταν κάνουν σεξ. Προσοχή, λοιπόν, παίδες στη διείσδυση όταν επιχειρείτε το cowgirl.

TIP Για την ιστορία, μια που μιλάμε για συνουσία, θα καταλάβεις αν μια γυναίκα ευχαριστήθηκε το σεξ, αν αμέσως αφού τελειώσατε, θέλει τσιγάρο (Νο1). Θέλει κι άλλο (Νο 2). Είναι as cool as gets (Νο 3 – τα νεύρα απέχουν μεγαλοπρεπώς κι έχει μια ηρεμία στο βλέμμα που θες να τη βλέπεις συνέχεια). Και αυτά, τα παραπάνω, τα λέει πάλι η «μαμά» επιστήμη… Να εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε…

Ντονατέλλα Αδάμου