Σάλος με ροζ σκάνδαλο στην Ιταλία: πολιτικοί έκαναν σεξ σε τουαλέτα της Βουλής

9 Δεκεμβρίου 2018 18:29

 Έχει περάσει η Τσιτσιολίνα, η πάλαι ποτέ «βασίλισσα των πορνοστάρ» απ’ το ιταλικό Κοινοβούλιο, όχι όμως και να συνουσιάζεται λίγα μέτρα μακριά απ’ την… έδρα της. Την ιστορία περί ερωτικών περιπτύξεων δύο βουλευτών της γείτονος -ανδρών, παρακαλώ- αποκάλυψε η εφημερίδα «Il Giornale». Η δε «Il Tempo» προχώρησε ακόμη περισσότερο: έγραψε πικάντικες λεπτομέρειες για έναν αληθινό γκέι έρωτα.

Οι δύο κύριοι φαίνεται ότι ήταν τόσο ασυγκράτητοι, που δεν μπόρεσαν να κοντρολάρουν τις ορέξεις τους. Προφανώς δεν διατηρούν μόνον… κυβερνητικές σχέσεις. Όπως καταλάβατε, η ιστορία έχει προκαλέσει σάλο στην Ιταλία, καθώς ο εις κύριος της «Λέγκα» και ο έτερος, των «Πέντε Αστέρων», έχουν βιντεοσκοπηθεί. Δεν τους κατονόμασαν πάντως…
 «Προφανώς ξέρουμε τα ονόματά τους. Δεν θα δημοσιεύουμε, καθώς η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα», έγραψε η εφημερίδα. Ωστόσο, δεν δίνει πληροφορίες για το ποιος είναι ο υπεύθυνος της βιντεοσκόπησης των ερωτικών περιπτύξεων.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Il Tempo, Franco Bechis, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Αν και δεν αποκάλυψε επίσης τα ονόματα των δύο ανδρών βουλευτών, υποστήριξε ότι είναι «ψηλοί και όμορφοι» και ότι όλοι γνωρίζουν τα ονόματά τους.

Ενώ  το σεξ στη Βουλή καταδικάζεται, άλλωστε πληρώνει ο Ιταλός φορολογούμενος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Ετόρε Ροζάτο του Δημοκρατικού Κόμματος, το διακωμώδησε το Τι είπε; Ότι οι (πολιτικοί του) αντίπαλοι αξιοποιούν τον χρόνο τους στην τουαλέτα πιο σοφά απ’ το συνηθισμένο. «Επιτέλους, ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας εδώ». Ooh lala, που θα ‘λεγε και η φίλη, η Σάσα (Σταμάτη).