Σφίγγα για τα προσωπικά του ο Αργύρης Πανταζάρας… Τι τρέχει με την Τρίγγου; Η αντίδρασή του στις ερωτήσεις που του έκαναν

Δημοσιεύθηκε: 15 Νοεμβρίου 2020 09:00
Σφίγγα για τα προσωπικά του ο Αργύρης Πανταζάρας… Τι τρέχει με την Τρίγγου; Η αντίδρασή του στις ερωτήσεις που του έκαναν

Για τον ρόλο του «Τάκη» στις «Άγριες Μέλισσες», τη χημεία με την Έλλη Τρίγγου και την αγάπη και την ανταπόκριση του κόσμου μίλησε ο Αργύρης Πανταζάρας στην εκπομπή Love It. Όταν όμως, η κουβέντα έφθασε στα προσωπικά του, εκείνος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις.

Μιλώντας, αρχικά, για τη σχέση του με την Έλλη Τρίγγου ανέφερε: «Έχω την τύχη και είμαι ευγνώμων που έφθασα σε ένα σημείο να είμαι με έναν άνθρωπο που εκτιμώ και θαυμάζω και να φθάσουμε στη μεγαλύτερη αρετή να γίνουμε παρτενέρ».

Για τον ρόλο του Τάκη στις «Άγριες Μέλισσες» δήλωσε: «Με πήραν τηλέφωνο από τις “Άγριες Μέλισσες” και μου πρότειναν το ρόλο. Οι θεατές ταυτίζονται πολύ με τους ρόλους. Η πιο δύσκολη σκηνή είναι αυτή που δεν γυρίστηκε ακόμη. Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες σκηνές, υπάρχουν όμορφες και σημαντικές στιγμές ή ασήμαντες».

Για την αγάπη του κόσμου, δήλωσε: «Τη μία χρονιά μπορεί να πανηγυρίζουν με το ρόλο σου και την επόμενη να σε κυνηγάνε στο δρόμο με την ομπρέλα».

Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος του είπε: «Είσαι γενικά πάρα πολύ χειριστικός με τη Δρόσω στο σίριαλ. Στην προσωπική σου ζωή έχεις υπάρξει έτσι ποτέ;», εκείνος αποκρίθηκε: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Η δημοσιογράφος συνέχισε, ρωτώντας τον «αν τον φλερτάρουν οι γυναίκες» και η απάντησή του ήταν: «Μπορείτε να βρείτε τις γυναίκες και να τις ρωτήσετε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε γιατί είναι τόσο αυστηρός, ανέφερε: «Μου αρέσει να είμαι αυστηρός και να εκπέμπω σοβαρότητα στη γελοιότητα του κόσμου, όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ».