«Ερωτευμένος Σαίξπηρ» για την Μενεγάκη και τη Λάουρά (της)

4 Δεκεμβρίου 2018 16:18

«Ερωτευμένος Σαίξπηρ» για την Ελένη Μενεγάκη και την κόρη της.  Η παρουσιάστρια πήγε με την Λάουρά (της) στον Ελληνικό Κόσμο κι απόλαυσαν το θεατρικό. 

«Η Λάουρα πάει Τρίτη Γυμνασίου. Είναι πια 14 χρόνων. Μεγάλωσε, ήθελα πολύ να τη δούμε μαζί αυτή την παράσταση και ήταν νωρίς η παράσταση. Μας προέκυψαν όλα πολύ όμορφα και ήρθαμε… και χαίρομαι που είμαστε εδώ. Με την κόρη όχι δεν κάνουμε παρέα σαν δύο φίλες, ούτε και με τον γιο μου που είναι μεγαλύτερος, είναι πάντα τα παιδάκια μου, αλλά όσο μεγαλώνει μπαίνουμε και σε ένα άλλο κομμάτι σχέσης, μιας και είμαστε κορίτσια ναι. Η Λάουρα με ρώτησε τι να φορέσει γιατί δεν έχει πάει ποτέ σε πρεμιέρα παράστασης», είπε.

TIP Έβγαλε και μία selfie φωτογραφία με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που πρωταγωνιστεί στην παράσταση όταν πήγε να τον δει στο καμαρίνι του. Στη σχετική, δε, λεζάντα, έγραψε: «#eleni Ερωτευμένος Σαίξπηρ ! Βασίλη @charalampopoulos_vasilis σ ευχαριστώ , τώρα καταλαβαίνω ….. Συγχαρητήρια σε όλους».

#eleni ❤️ Ερωτευμένος Σαιξπηρ ! Βασίλη @charalampopoulos_vasilis σ ευχαριστώ , τώρα καταλαβαίνω ..... Συγχαρητήρια σε όλους ❤️