Σιένα Μίλερ: To εντυπωσιακό αγροτόσπιτο του 16ου αιώνα της σταρ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Αυγούστου 2022 15:15

Η διάσημη ηθοποιός Σιένα Μίλερ σε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό «Architectural Digest» για το τεύχος Σεπτεμβρίου, αποκάλυψε τη μεγάλη της αγάπη για το καταφύγιό της στην εξοχή και συγκεκριμένα στο Μπάκιγχαμσιρ της Βρετανίας που έγινε δικό της πριν από δέκα χρόνια.

«Ήταν μια εποχή που υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον του Τύπου στο πρόσωπό μου και ήθελα να ξεφύγω», εξήγησε η Βρετανο – αμερικανή πρωταγωνίστρια, Σιένα Μίλερ.

«Ήταν μία απόφαση στιγμής. Ήθελα ένα μέρος για την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι ένα σπίτι με καρδιά», δήλωσε η σταρ.

Επίσης, έχει πει για το σπίτι: «Είναι παράδεισος να κοιμάμαι στην κρεβατοκάμαρά μου και να ξυπνάω με το φως του ήλιου που μπαίνει από τις κουρτίνες».

Πριν μπει για πρώτη φορά στο νέο της εξοχικό, μαγεύτηκε από την εντυπωσιακή μεταμόρφωση ακόμη και του εξωτερικού χώρου. «Μου ερχόταν να βάλω να τα κλάματα όταν είδα το λιβάδι και τα αγριολούλουδα να απλώνονται μπροστά στο σπίτι. Όλα έγιναν σε πολύ λίγο χρόνο», σημείωσε.

«Όταν άκουσα ότι η Σιένα Μίλερ είχε πρόσφατα ανακαινίσει και διακοσμήσει το εξοχικό της σπίτι του 16ου αιώνα, ενθουσιάστηκα», δήλωσε στο CNN μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η διευθύντρια σύνταξης του «Architectural Digest», Έιμι Άστλεϊ.

Και πρόσθεσε: «Η Σιένα έχει μια πολύ φυσική, προσωπική αίσθηση του στυλ και με την αισθητική της το μεταμόρφωσε σε ένα ζεστό, άνετο και ρομαντικό προορισμό».

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, το εξοχικό με την αχυρένια στέγη πήρε νέα πνοή από την παλιά φίλη και πρώτη εργοδότρια της Μίλερ, Γκάμπι Ντελάλ, μια σκηνοθέτιδα κινηματογράφου και θεάτρου που βρίσκει μοναδικά κομμάτια από ναυπηγεία και εμπόρους.

Αν και δεν είναι επαγγελματίας σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, τα δικά της επιπλωμένα με τέχνη σπίτια στο Λονδίνο και την Κορνουάλη ήταν αρκετά για να πείσουν τη Μίλερ.

«Ήθελα ένα σπίτι σαν της Γκάμπι!» είπε.

Η ανακαίνιση απαιτούσε πολλή δουλειά, αποκάλυψε η Ντελάλ. «Όπως, τα δοκάρια τα οποία ήταν μαύρα, κάτι που δεν μπορούσα να αντέξω.

Έτσι έγινε επεξεργασία για τη σωστή απόχρωση του ξύλου μέχρι την επιμονή μου για κάθε κιλίμι να είναι βαμμένο με φυσική φυτική βαφή», τόνισε.