Σιλβέστερ Σταλόνε: Ήταν, τελικά, αιτία του διαζυγίου ένας… σκύλος; – Η απάντηση του σταρ

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Αυγούστου 2022 12:00

Κεραυνός εν αιθρία ήταν για το Χόλιγουντ ο χωρισμός του Σιλβέστερ Σταλόνε και της Τζένιφερ Φλάβιν.

Έπειτα από 25 χρόνια γάμου, η Τζένιφερ Φλάβιν υπέβαλλε πριν από περίπου δέκα ημέρες αίτηση διαζυγίου σε δικαστήριο της κομητείας Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, βάζοντας τέλος στην κοινή της πορεία με τον ηθοποιό, Σιλβέστερ Σταλόνε.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ήρθαν σε αντιπαράθεση επειδή ο χολιγουντιανός σταρ υιοθέτησε ένα ροτβάιλερ, που ακούει στο όνομα Ντουάιτ. Όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ, η Φλάβιν δεν ήθελε άλλο κατοικίδιο…

Ο Σταλόνε διέψευσε τα παραπάνω και είπε χαρακτηριστικά στο TMZ: «Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας εξαιτίας μιας τόσο ασήμαντης διαφωνίας. Ακολουθήσαμε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την Τζένιφερ. Θα την αγαπώ για πάντα. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα και ο πιο καλός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Αναφέρθηκε επίσης για την απόφασή του να καλύψει ένα τατουάζ με την Φλάβιν που είχε κάνει πριν από δεκατέσσερα χρόνια με τη μορφή του σκύλου του από το «Rocky». Ο ηθοποιός είπε στο TMZ ότι προσπαθούσε να φρεσκάρει το τατουάζ αλλά είχε αλλοιωθεί και αποφάσισε να το καλύψει με τον Butkus που έχασε το 1981.

Πηγή από το περιβάλλον του Σταλόνε αποκάλυψαν στην «Page Six» πως παρά τους τσακωμούς τους, ο χολιγουντιανός σταρ «αιφνιδιάστηκε» από την κίνηση της Φλάβιν να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Από εκεί και πέρα, η Φλάβιν προσπαθεί με κάθε τρόπο να διεκδικήσει το μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία τους.

Ισχυρίζεται πως τα τελευταία χρόνια ο Σταλόνε έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με συνέπεια να χάσει μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας. Ως εκ τούτου, η ίδια απαιτεί να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 1988, όταν η Φλάβιν ήταν μόλις 19 χρονών και ο Σιλβέστερ Σταλόνε, 42. Παρά το γεγονός ότι χώρισαν δύο φορές, το 1997 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν μαζί τρεις κόρες, τη Σοφία, τη Σιστίν και τη Σκάρλετ.