ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Οργή για τις δηλώσεις υπέρ του βιασμού στο Βig Βrother! Ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Το νομικό τμήμα του ΣΚΑΪ εκτάκτως στις εγκαταστάσεις του reality!

Δημοσιεύθηκε: 06/09/2020 23:37
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! Οργή για τις δηλώσεις υπέρ του βιασμού στο Βig Βrother! Ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Το νομικό τμήμα του ΣΚΑΪ εκτάκτως στις εγκαταστάσεις του reality!

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις των τηλεθεατών μέσων των social media αλλά και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του κιναλ κατά του παίκτη το Big Brother ο οποίος ομολόγησε πως του αρέσει να βιάζει γυναίκες! Στα social media υπάρχει γενικός ξεσηκωμός που ζητούν από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να παρέμβει και να διακόψει οριστικά τη μετάδοση του reality ενώ ζητούν και την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα και την σύλληψη του εν λόγω παίκτη για τις εμετικές του δηλώσεις.

Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα πήραν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος έγραψε στο λογιαριασμό του στο Twitter:

«Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός».

Αντίστιχα, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Η αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Αποτελεί υπόθεση όλων μας η απομόνωση και αντιμετώπιση αυτών των αντιλήψεων. Τεράστια η ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού για την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου υλικού».

Με τη σειρά της η τομεάρχης Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου έγραψε στο Facebook:

«Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή».

Παράλληλα, εκτός τον ΣΥΡΙΖΑ, θέση πήρε και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα.

Η ίδια έγραψε στο Twitter:

«Γυναίκες ως «σκεύη ηδονής»! Γυναίκες για «χρήση» ακόμη και αν δεν θέλουν, τότε βιασμός! Ομοφοβικοί, σεξιστές, νταήδες και βιαστές(!) προς τέρψη των αχόρταγων τηλεθεατών & της τηλεοπτικής αρένας. Κι ομως δεν είναι μόνο στην TV… Η δολοφονία της Τοπαλούδη και τόσες άλλες γυναίκες δίπλα μας. Βια, βιασμός, δολοφονίες. Ο εισαγγελέας; Αίσχος!»

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις το νομικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ έχει μεταβεί μέσα στη νύχτα στις εγκαταστάσεις του Big Brother στα Kappa Studios για να δουν τι θα πράξουν από δω και πέρα

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.