Σημαντικές υποθέσεις του παρελθόντος μας φορτίζουν ψυχολογικά

21 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Σημαντικές υποθέσεις του παρελθόντος μας φορτίζουν ψυχολογικά

Στις 2:53 τα ξημερώματα ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Που επηρεάζει σημαντικά τους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του Μεταβλητού Σταυρού.

Σημαντικές υποθέσεις του παρελθόντος μας φορτίζουν ψυχολογικά.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να ολοκληρωθούν σημαντικές υποθέσεις του παρελθόντος που μας φορτίζουν ψυχολογικά. Και δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε με γοργά βήματα τη ζωή μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που δεν μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε με απόλυτο ρεαλισμό κάθε υπόθεση που μας αφορά.

Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καθημερινότητα η σκέψη θολώνει και χάνουμε την ρεαλιστική αντιμετώπιση και διάθεση που πρέπει να έχουμε. Καλά θα κάνουμε να προχωρήσουμε ισορροπώντας το συναίσθημα και τη λογική σε αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν να αποδεσμευτούμε από εκκρεμούσες καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα κουβαλάμε. Σημαντικό ρόλο σε αυτές τις συνθήκες θα παίξει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω που μας βοηθά να έχουμε το ψυχικό σθένος και την διεισδυτικότητα που απαιτείται. Σε ότι αφορά συναισθηματικά ζητήματα ήρθε η ώρα να αφήσουμε στο περιθώριο τις αυταπάτες και να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα μας καλύπτουν χωρίς εξιδανίκευση και ψεύδη.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη περνάει στον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να πάρουμε πρωτοβουλίες.

Και να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση όλων αυτών που πήραμε απόφαση το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο παρορμητισμός και η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις και επιλογές για αυτό είναι απαραίτητο να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας και να προχωρήσουμε με ώριμο τρόπο και λογική στα επόμενα βήματά μας.

Το μεσημέρι η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει αντιπαραθέσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Καθώς εκδηλώνονται έντονα ο ανταγωνισμός. Οφείλουμε να κινηθούμε αρμονικά και παράλληλα με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας για να πετύχουμε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους και να αποφύγουμε έντονες συγκρούσεις.

Το απόγευμα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο βοηθά να λειτουργήσουμε με αρμονία δυναμισμό και λογική. Η αποφασιστικότητα που μας εμπνέει να προχωρήσουμε. Να δομήσουμε στόχους και φιλοδοξίες με ώριμο και δυναμικό τρόπο. Φιλικά πρόσωπα θα σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθειά μας βοηθώντας μας να πετύχουμε τα σχέδια μας.

myastro