Σήμερα: Με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 21:20

Η καθημερινή ενημέρωση στον Σκαι έχει το τρίπτυχο της επιτυχίας. Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, με την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ».

Η ανακοίνωση του σταθμού

Και τη νέα σεζόν, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε πρώτοι, όλα όσα διαμορφώνουν την επικαιρότητα της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ».

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.
Όλη η επικαιρότητα θα «τρέχει» μπροστά μας με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.

Συντονιζόμαστε καθημερινά στο «ΣΗΜΕΡΑ» με τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τη Ντόρα Κουτροκόη, επειδή η ουσία της ημέρας που ξεκινά, βρίσκεται στην ενημέρωση, στον ΣΚΑΪ.

Επιβεβαίωση iciao.gr

Επειδή πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για το διαζύγιο του Άκη Παυλόπουλου με το Open, τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Ο παρουσιαστής δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τη συμπαρουσιάστριά του Ευλαμπία Ρέβη. Η οποία αποτελούσε επιλογή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου και το πουλέν του σταθμού μετά τις περσινές πυρκαγιές.

Οπότε δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει από το κανάλι το καλοκαίρι. Και το ξέρουν όλοι αυτό, άσχετα αν λένε ότι δεν έθεσε θέμα παραίτησης ο Παυλόπουλος. Όχι, απλώς τους είπε ότι φεύγει στο τέλος της σεζόν. Όσο για το επόμενο βήμα του, θα είναι ο ΣΚΑΪ. Καθημερινό με τον Οικονόμου ή Σαββατοκύριακο στη θέση του Καμπουράκη που λέγεται ότι θα πολιτευθεί. Μάλλον το πρώτο.