Σιωπηλός δρόμος: δεν πάει ο νους σου ποιος είναι ο διάσημος πατέρας του σκληρού της σειράς

Δημοσιεύθηκε: 6 Μαΐου 2021 08:00
Σιωπηλός δρόμος: δεν πάει ο νους σου ποιος είναι ο διάσημος πατέρας του σκληρού της σειράς

Ο Σιωπηλός δρόμος κερδίζει τις εντυπώσεις στο Mega. Και ειδικά ο αρχηγός των απαγωγέων, ο Νικόλας, τον οποίο ενσαρκώνει ο Νικόλας Παπαγιάννης.

Με το πρώτο επεισόδιο έγινε πρώτο trend της μέρας στο twitter. Και ο Νικόλας Παπαγιάννης κέρδισε κάτι που αληθινά του άξιζε: την προσοχή του μεγάλου κοινού.

Όμως δεν είναι νέος ηθοποιός. Έχει πίσω του δυνατή καριέρα στο θέατρο. Έχει κερδίσει υποψηφιότητα για το Βραβείο Χορν και έχει αναμετρηθεί με δύσκολους ρόλους.

Ο Νικόλας είναι παντρεμένος τρία χρόνια με την ηθοποιό Δανάη Σκιάδη. Η σχέση τους ξεκίνησε στη σκηνή όταν έπαιξαν μαζί στο Εθνικό Θέατρο στο έργο. Με τον τίτλο που αποδείχτηκε προφητικό για εκείνους: «Πρόβα νυφικού».

Ερωτεύτηκαν και από τότε ζουν μαζί στο κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά της πόλης.

Ο Νικόλας είναι γιος του ηθοποιού Δημήτρη Παπαγιάννη. Γνωστού από τις ταινίες του στη Finos Films («Τζένη Τζένη», «Κόμισα της Κέρκυρας») και την τηλεόραση της δεκαετίας του ’80. Αλλά είναι και βετεράνος του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Νικόλας δεν φοβήθηκε ποτέ τη σύγκριση με τον διάσημο πατέρα του. «Η απόφαση να ακολουθήσω το επάγγελμα του ηθοποιού ζούσε μέσα μου αλλά αποκαλύφθηκε μετά το σχολείο. Ο πρώτος με τον οποίο μοιράστηκα την πρόθεση μου αυτή ήταν ο πατέρας μου, που ουσιαστικά ήταν και ο πρώτος μου δάσκαλος. Έτσι, σιγά-σιγά και χωρίς να το καταλάβουμε δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια σχέση ηθοποιών με βαθύ αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση».