Σιωπηλός Δρόμος – Σμαράγδα Αδαμοπούλου: «Με την ηρωίδα μου μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση για το επάγγελμα μας»

17 Μαΐου 2021 16:15

Σιωπηλός Δρόμος - Σμαράγδα Αδαμοπούλου: «Με την ηρωίδα μου μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση για το επάγγελμα μας»

Η Σμαράγδα Αδαμοπούλου είναι η αστυνόμος Μάγια Σταύρου στην φετινή σειρά έκπληξη του Mega. Ο Σιωπηλός Δρόμος μπήκε στις ζωές μας για ταράξει τη σκέψη μας.

Σιωπηλός Δρόμος – Σμαράγδα Αδαμοπούλου: «Με την ηρωίδα μου μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση για το επάγγελμα μας».

– Παίρνετε το τηλεοπτικό σας «βάπτισμα» σε μια ελληνική σειρά διεθνών προδιαγραφών…

«Έχω τη χαρά και την ευγνωμοσύνη να ξεκινάω την πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, ένα σκηνοθέτη που εκτιμώ και θαυμάζω, σε ένα μεγάλο και ιστορικό κανάλι, όπως είναι το ΜΕGΑ. Είναι όλα καινούργια για μένα και βουτάω με τον ενθουσιασμό και την περιέργεια ενός παιδιού, επιτρέποντας στον εαυτό μου και λάθη».

– Από την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, ποιες σκέψεις κατέκλυσαν το μυαλό σας;

«Ένα αίσθημα ευθύνης, θα έλεγα. Στην αρχή, ανατρίχιασα στη σκέψη πώς μπορεί να νιώσει αστυνομικού που υποδύομαι».

Σιωπηλός δρόμος: οι εξελίξεις σοκάρουν! Πρόσωπο-έκπληξη ο ενορχήστρωτής της απαγωγής

– Νευραλγικός ο ρόλος σας;

«Αν εννοείτε ότι λειτουργεί ώστε να ξετυλιχθεί η ιστορία, θα απαντούσα πως ναι. Έτσι, τουλάχιστον, θα ήθελα να πιστεύω. Το… μέλλον επί της οθόνης θα δείξει!».

– Η συνεργασία σας με τον Νάσο Οικονομίδη;

«Η συνεργασία μου με τον Νάσο Οικονομίδη είναι όπως ακριβώς και με τον Δημήτρη Λάλο, που τον ενσαρκώνει, Ενθαρρυντική, υποστηρικτική, δίνοντας μου χώρο».

– Πώς θα σκιαγραφούσατε το προφίλ της ηρωίδας σας;

«Με την ηρωίδα μου μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση για το επάγγελμα μας. Είναι και για εκείνη η πρώτη μεγάλη υπόθεση που αναλαμβάνει. Σε ένα κατά γενική ομολογία- ανδροκρατούμενο επάγγελμα- πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να φέρει εις πέρας την αποστολή της με τον καλύτερο τρόπο».

– Όλοι ένοχοι και ταυτόχρονα αθώοι γι’ αυτήν την ομαδική απαγωγή;

«Ακριβώς! Είναι λογικό, όταν συμβαίνει ένα τόσο συνταρακτικό γεγονός, να ταράζονται τα λιμνάζοντα ύδατα όλης της κοινότητας. Να κλονίζονται οι σχέ