Σιωπηλός Δρόμος – Βαρδής Μαρινάκης: ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει «Έγινε ένας χαμός, τη θεωρώ μέρα γιορτής τη χθεσινή»

5 Απριλίου 2021 17:15

Σιωπηλός Δρόμος - Βαρδής Μαρινάκης: ο σκηνοθέτης της σειράς αποκαλύπτει «Έγινε ένας χαμός, τη θεωρώ μέρα γιορτής τη χθεσινή»

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε σήμερα ο Βαρδής Μαρινάκης, ο σκηνοθέτης της νέας σειράς του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος» που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του MEGA, κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

«Έγινε ένας χαμός, τη θεωρώ μέρα γιορτής τη χθεσινή. Στη μέση του επεισοδίου γύρισα στη γυναίκα μου και ήμουν βουρκωμένος, είπε ο σκηνοθέτης της σειράς Σιωπηλός Δρόμος, Βαρδής Μαρινάκης. Μετά από ένα χρόνο φοβερής προσπάθειας για αυτό το project συμβαίνει επιτέλους και νιώθω περήφανος για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Με το που διάβασα το σενάριο κατάλαβα ότι πρόκειται για μια δυνατή ιστορία. Συγκινήθηκα διαβάζοντάς το. Αυτή η δύναμη και το ρίσκο που πήρε το κανάλι να με εμπιστευτεί με βοήθησαν να μείνω στο project και να μαζέψω μια ομάδα ανθρώπων πολύ δυνατή γύρω μου».

«Οι μέρες των γυρισμάτων είναι οχτώ για ένα επεισόδιο. Ούτε οι οχτώ μέρες φτάνουν γιατί πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στο κανάλι και την εταιρία παραγωγής που πήραν αυτό το ρίσκο να κάνουν μια μίνι σειρά με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, και μάλιστα μια ακριβή σειρά», εξήγησε ο ίδιος σχετικά με τα της παραγωγής.

«Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισα στα γυρίσματα ήταν σε σχέση με τα παιδιά, Το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε, το πώς θα τα αντιμετωπίσει το ίδιο το σενάριο. Αυτή η ιστορία δεν έχει γραφτεί από μια σκοπιά που πάει σε πιο κακοποιητικές καταστάσεις», αποκάλυψε ο Βαρδής Μαρινάκης.

«Η πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων ήταν η σκηνή που μπαίνουν τα παιδιά στο κρησφύγετο.

Ήταν η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε. Η απαγωγή είχε δυσκολίες στο γύρισμα για να βγει συναρπαστική. Στη σκηνή που μπαίνουν στο κρησφύγετο αφήσαμε τα παιδιά να πιάσουν μια δική τους συζήτηση και περιμέναμε να δούμε τι θα πούνε», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Για το δεύτερο επεισόδιο αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα σε σχέση με τη Θάλεια. Θα μπούμε στο τι συμβαίνει με αυτή την οικογένεια. Τώρα είμαι στο σπίτι του μοντέρ της σειράς, και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να μοντάρουμε το τρίτο επεισόδιο», αποκάλυψε ο Βαρδής Μαρινάκης.