Σίσσυ Χρηστίδου: Αδιανόητο περιστατικό με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου! “Αποχώρησε γιατί περίμενε δύο λεπτά”

15 Μαΐου 2022 12:00

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου με καλεσμένη την Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε την εκπομπή της την δημοσιογράφο από την Σουηδία Και της ζήτησε να περιμένει δύο με τρία λεπτά για να πάνε σε διαφημίσεις και να επιστρέψουν ώστε να ξεκινήσει η συνέντευξη

«Χαιρόμαστε που είσαι στην παρέα μας! Μόλις γυρίσουμε από τις διαφημίσεις, 2-3 λεπτά θα σου ζητήσω την υπομονή σου και μετά θέλουμε τα σχόλιά σου για τη χθεσινή βραδιά»

Όταν όμως επέστρεψε η εκπομπή στην κανονική ροή μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είχε αποχωρήσει λόγω της αναμονής στο Skype για 2 λεπτά προκαλώντας την ενόχληση της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε, όπως μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα, δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω» σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγα λεπτά αργότερα η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο θέμα και έκανε τις απαραίτητες διευκρινίσεις για την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου: «θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!».