Σίσσυ Χρηστίδου: «Χαμογέλα και πάλι»! Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Συντάκτης: Newsroom

25 Αυγούστου 2022 20:42

Αν μπορούσαμε να αλλάξουμε τον κόσμο θα μοιράζαμε χαμόγελα. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά το «Χαμογέλα και πάλι!».
Η αρχή για τη φετινή σεζόν θα γίνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 09:50 και το ραντεβού θα είναι σταθερό κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA.

Η εκπομπή που αγάπησε και εμπιστεύτηκε το τηλεοπτικό κοινό «φωτίζει» πτυχές της καθημερινότητας, αποκαλύπτει και πάει ένα βήμα παρακάτω τα γεγονότα και καταγράφει την αλήθεια πάντα με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών. Παρουσιάζει και αναλύει όσα συμβαίνουν και απασχολούν την κοινωνία, ενώ φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις καινσυνεντεύξεις από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της.
«Χαμογέλα και πάλι!» όμως θα πει κέφι, χαρά, ανατρεπτικοί και πικάντικοι σχολιασμοί που αφορούν στην εγχώρια και διεθνή showbiz, τηλεοπτικά νέα και αγαπημένοι καλεσμένοι που θα περάσουν από τον καναπέ της εκπομπής.
H Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος και η Ελένη Βουλγαράκη ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους κάνοντας τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα και, φυσικά, ενημερωμένα. Γιατί το μότο του Σαββατοκύριακου είναι ένα: « Χαμογέλα και Πάλι!».

The Masked Singer: Γιατί ο Μαραντίνης πήρε on air τηλέφωνο την Χριστίδου

The Masked Singer: Γιατί ο Μαραντίνης πήρε on air τηλέφωνο την Χριστίδου

«Παιδιά δεν απαντάει!», είπε χαρακτηριστικά λίγο μετά και συνέχισε να πιστεύει ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν εκείνη που τραγούδησε νωρίτερα.

The Masked Singer: Γιατί ο Μαραντίνης πήρε on air τηλέφωνο την Χριστίδου.

 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης πίστευε πως με τα στοιχεία που είχε δώσει το cyber girl που τραγούδησε ήταν η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Σύμφωνα με τους κανόνες οι Detectives, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης, είχαν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη εβδομάδα για να σκεφτούν ξανά τις προβλέψεις τους και να επανεξετάσουν τα στοιχεία που τους δόθηκαν στο πρώτο επεισόδιο του The Masked Singer.

Έτσι λοιπόν στο επεισόδιο της Πέμπτης, ένιωθαν πιο μπερδεμένοι αλλά και πιο αποφασισμένοι!
Όσο αποφασισμένοι και να ήταν όμως δεν κατάφερναν να κάνουν σωστές μαντεψιές.