Σίσσυ Χρηστίδου: Δηλητηριώδη καρφιά για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Έβλεπα ότι ένιωθε παράταιρος στην εκπομπή όταν κάναμε ενημέρωση»

Συντάκτης: Newsroom

5 Σεπτεμβρίου 2022 10:54

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Δημήτρη Αλεξάνδρου από την Κατερίνα Καινούργιου στη δική της εκπομπη

«Εμένα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μου άρεσε πάρα πολύ από τότε που ήταν με την Ελένη Μενεγάκη. Ο Δημήτρης θεωρούσα ότι θα συνεχίσει και φέτος στην Κατερίνα Καινούργιου. Γυρνώντας από τις διακοπές, μαθαίνω ότι δεν θα είναι και έτσι είπα πως τον θέλουμε στην εκπομπή. Σκέψου ότι ήμασταν στη φωτογράφιση, μιλάω εγώ με τον Δημήτρη και του πρότεινα να έρθει, έρχεται να τα πούμε και του είπα να βάλει ένα μπλουζάκι για να φωτογραφηθεί κι αυτός!

Φυσικά δεν παρέλειψε να απαντήσει και για την πρόωρη αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από την εκπομπή της και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος Ένιωθε περίεργα κατά την διάρκεια των εκπομπών

«Όσον αφορά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, από την πρώτη στιγμή που του έγινε η πρόταση για το Asia Express, ήρθε και το συζήτησε μαζί μου, μου είπε ότι θέλει να το κάνει πολύ και εγώ του εξήγησα τους λόγους που μετά δε θα μπορούσε να επανέλθει γιατί μετά θα ήταν σε άλλο κανάλι όπως θα είναι και φέτος. Δεν θα μπορούσα να τον κρατήσω, δηλαδή να τον σταματήσω. Όντως ένιωθε λίγο παράταιρος, το έβλεπα, οπότε ήταν καλύτερα για όλους. Δεν αλλάζει κάτι στην προσωπική μας σχέση, τον αγαπάω, τον εκτιμάω.

Με τον Θανάση Πασσά δεν είχαμε δεθεί τόσο πολύ. Ήταν όμως ένα παιδί που νομίζω ότι ξεπέρασε τον εαυτό του. Είχε συνηθίσει κάτι άλλο, νομίζω ότι ζορίστηκε αρκετά γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του. Θέλει να κάνει κάτι πιο πάνω του».