Σίσσυ Χρηστίδου: «Επιτέλους μπορώ να φωνάξω πως είμαι πια στο Mega»

Δημοσιεύθηκε: 29 Ιουλίου 2021 16:15
Σίσσυ Χρηστίδου: «Επιτέλους μπορώ να φωνάξω πως είμαι πια στο Mega»

Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της με το Mega, δημοσιεύτηκε από το κανάλι ένα βίντεο στο Instagram. Σε αυτό η Σίσσυ Χρηστίδου, περιχαρής δηλώνει πως επιτέλους μπορεί να πει πως είναι πια στο Μεγάλο Κανάλι.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Επιτέλους μπορώ να φωνάξω πως είμαι πια στο Mega».

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια σε μια σειρά βίντεο στο story της, ανακοίνωσε το ίδιο και τους ακολούθους της.

«Καλό μεσημέρι σε όλους. Δεν ξέρω που σας βρίσκει η 28η Ιουλίου εμένα με βρίσκει εδώ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη όλα καλά είμαστε δυνατές. Ταυτόχρονα όμως με βρίσκει και στο MEGA, σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να μοιραστούμε τη χαρά μου, να σας πω τα νέα μου, θα είμαστε στο MEGA λοιπόν φέτος, όλη η ομάδα, έτσι όπως τη γνωρίζετε, έτσι όπως την έχετε αγαπήσει, τα Σαββατοκύριακο το πρωί θα πίνουμε από εκεί το καφεδάκι μας, θα είμαστε ακόμα πιο ενισχυμένοι, δεν μπορώ να σας πω πολλά… αυτά. Κι ετοιμαζόμαστε να σας φέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». Είπε χαρακτηριστικά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αυτό το διάστημα περνά μία αρκετά δύσκολη περίοδο. Η μητέρα της δίνει μάχη με τη μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνου του αίματος. Παραμένει όμως αισιόδοξη και ανυπομονεί να καλημερίσει ξανά τους τηλεθεατές της.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;