Σίσσυ Χρηστίδου: Η «άγνωστη» σχέση της με πασίγνωστο Έλληνα πριν τον Μαραντίνη

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 16:52

Σίσσυ Χρηστίδου: Η «άγνωστη» σχέση της με πασίγνωστο Έλληνα πριν τον Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν το γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και την απόκτηση των δυο τους παιδιών είχε και μια άλλη σοβαρή σχέση με γνωστό Έλληνα.

Να τονίσουμε, ότι ο γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη τελείωσε το 2019 με το ζευγάρι να διατηρεί μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις.

 

Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Σίσσυς;

Η παρουσιάστρια ήταν για πέντε χρόνια σε σχέση με τον Γιώργο Αλεξόπουλο. Όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο μιας και ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Όμως η παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2007.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι ισορροπίες στον γάμο μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου χάθηκαν στο κομμάτι της έκθεσης»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και για το πώς διαχειρίστηκε τον χωρισμό και την δημοσιότητα.

«Δε θα ξαναπαντρευόμουν ποτέ. Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ οτιδήποτε είναι κοντέ στον γάμο. Και σε γάμο φίλου μου δε ξέρω καν αν θα πάω. Δε ξέρω τι να σου πω. Ειδικά για τέτοια πράγματα δε μπορείς να πεις κάτι. Ούτε τότε έλεγα ότι θα παντρευτώ και παντρεύτηκα. Αυτά τα πράγματα έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον δε ξέρω.

Τα Μέσα θεωρώ ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Σαφώς στεναχωρήθηκα με αρκετά θέματα αλλά καταλαβαίνω ότι όταν κάνεις αυτή τη δουλειά και βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, μοιραία γίνεται και αυτό. Μετά τον χωρισμό η αλήθεια είναι ότι μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα απ’ ότι περίμενα. Προς τιμήν τους κάποιοι δημοσιογράφοι όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δε μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν αρκετά καλά.

Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ τότε παρα-ήταν στο προσκήνιο. Υπάρχει και αυτή η παγίδα των social media. Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική…. Εκεί κάποια στιγμή ίσως αυτές οι ισορροπίες λίγο να μπερδεύτηκαν»