Σίσσυ Χρηστίδου: Κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής με τα όσα άκουσε από την Χριστίνα Κοντοβά

8 Μαΐου 2022 13:20

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της ακούγοντας τη Χριστίνα Κοντοβά να μιλάει για την περιπέτεια που έζησε πίσω από την υιοθεσία της κόρης της.

Η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega για την υιοθεσία της κόρης της Άντα και πόσο ψυχοφθόρα ήταν η όλη διαδικασία μέχρι τελικά να κρατήσει το κοριτσάκι της αγκαλιά

«Για μένα αυτό είναι ένα πολύ προσωπικό ταξίδι. Το ταξίδι που ξεκίνησε η Χριστίνα με την Ada συνέπεσε με την ασθένεια της μητέρας μου. Ταυτόχρονα όταν είχαμε αυτά τα δυσάρεστα νέα, η Χριστίνα έφευγε. Καθημερινά, όταν συνομιλούσαμε, έπρεπε να διαχειριστούμε τη λύπη και τη χαρά μαζί. Αυτό μας έδεσε περισσότερο και γι’ αυτό αποφασίσαμε να το μοιραστούμε με πολύ ειλικρίνεια μαζί σας».

Η Χριστίνα κοντοβά μίλησε για την μητρότητα τις δυσκολίες της υιοθεσίας αλλά και την αγάπη που της δείχνει η Άντα

«Θέλω να πω κάτι. Ντρεπόμουν να εκτεθώ ακόμα και σε σένα. Θυμάμαι μια στιγμή που ήμουν στην Ουγκάντα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο, περνούσες κι εσύ τα δικά σου και μιλούσαμε για κάτι πολύ σοβαρό. Η Ada θέλει την προσοχή μου, τραβάει το παντελόνι μου και της λέω ότι μιλάω για κάτι πολύ σοβαρό.

Κλείσαμε το τηλέφωνο και μέχρι το βράδυ ένιωθα ντροπή που ήσουν μπροστά σε μια τέτοια στιγμή και σε πήρα να σου πω συγγνώμη. Μου απενοχοποίησες ότι μπορω να έχω μια δύσκολη στιγμή με το παιδί μου και να είσαι μπροστά. Δυστυχώς, θέλουμε όλες να έχουμε μια τέλεια εικόνα αλλά δεν υπάρχει τέλεια μαμά»