Σίσσυ Χρηστίδου: μπάνιο στον καταράχτη Φονιά στη Σαμοθράκη (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 11:20

Σίσσυ Χρηστίδου: μπάνιο στον καταράχτη Φονιά στη Σαμοθράκη (φωτογραφίες)

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαμοθράκη μαζί με την κολλητή και κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά και δηλώσει ενθουσιασμένη από το νησί

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το μπάνιο της στο εντυπωσιακό τοπίο στον καταρράχτη Φονιά στη Σαμοθράκη. Και απαθανάτισε τις σκηνές για να κρατήσει τις όμορφες αναμνήσεις για τον χειμώνα που έρχεται.

Στη δημοσίευση που έκανε λίγο αργότερα στον λογαριασμό της στο Instagram, δείχνει πόσο πολύ της άρεσε το μπάνιο της εκεί.

Η παρουσιάστρια, περνά το καλοκαίρι της με την κολλητή και κουμπάρα της. Παράλληλα δημοσιεύει για τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από τα μέρη που επισκέπτεται και την έχουν εντυπωσιάσει.

Όπως το φαράγγι του Φονιά και τον καταρράκτη, τα νερά του οποίου απόλαυσε κάνοντας τις βουτιές της.

«Φονιάς – Αν υπάρχει ένα μέρος μαγικό.. που φορτίζει τα κορμιά και τις ψυχές, είναι αυτό…», έγραψε συνοδεύοντας τη νέα της δημοσίευση η Σίσσυ Χρηστίδου.

Οι διακοπές nonstop για τις δύο φίλες

Οι δυο καλές φίλες, οι οποίες πρόσφατα έγιναν και κουμπάρες, περνούν μαζί αυτό το καλοκαίρι. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από το road trip που έκαναν μαζί με την Χριστίνα Κοντοβά στη Λέσβο.

Πλέον συνεχίζουν τα μπάνια τους στη Σαμοθράκη, την οποία επέλεξαν για την παρθένα ομορφιά της. Αλλά και για τις ήρεμες και χαλαρές στιγμές που προσφέρει σε όσους την προτιμούν.

Η Χρηστίδου και η Κοντοβά τους άρεσε πολύ το τοπίο στη Σαμοθράκη. Έκαναν τις βόλτες τους σε μερικές από τις πιο γραφικές περιοχές του νησιού. Παράλληλα δημοσίευσαν τις εμπειρίες τους για τους φίλους τους στα social media.

φωτογραφίες: Instagram