Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο Παύλος δεν είναι σήμερα κοντά μας, είμαστε δίπλα του και όλα να περάσουν γρήγορα»

30 Απριλίου 2022 11:20

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε με λόγια συγκίνησης και αγάπης για τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος δεν βρέθηκε στο πλευρό της στη σημερινή εκπομπή.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο Παύλος δεν είναι σήμερα κοντά μας, είμαστε δίπλα του και όλα να περάσουν γρήγορα».

Ο Παύλος Σταματόπουλος δεν ήταν σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega με τη Σίσσυ Χρηστίδου με την ίδια να μιλάει για την απουσία του χωρίς όμως να δίνει περισσότερες εξηγήσεις.

«Καλημέρα σας, χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο. Να είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και κυρίως υγιείς. Θέλω να στείλω ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά στον κουμπάρο μου που περνάει λίγο δύσκολες ημέρες. Να του στείλουμε όλη μας την αγάπη και την αγκαλιά μας. Είμαστε δίπλα του. Και να θυμόμαστε όλοι ότι αυτό είναι το σημαντικότερο.

Τον Παύλο εννοώ. Ο Παύλος λοιπόν δεν είναι σήμερα στην παρέα μας, αλλά είναι σαν να είναι μαζί μας. Του στέλνουμε ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά»

Η ίδια δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις ούτε μέσα από την εκπομπή της αλλά ούτε και μέσα από τα social media για την απουσία του Παύλου Σταματοπούλου.

Ο δημοσιογράφος λίγη ώρα αργότερα ανέβασε ένα Story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram παρακολουθώντας την εκπομπή χωρίς όμως να διευκρινίζει ούτε και ο ίδιος αν βρίσκεται στο σπίτι του ή σε κάποιον άλλο χώρο.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ο Παύλος δεν είναι σήμερα κοντά μας, είμαστε δίπλα του και όλα να περάσουν γρήγορα»