Σίσσυ Χρηστίδου: «Πήρα τηλέφωνο την Καινούργιου και δεν το σήκωσε. Έχει θυμώσει;»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Απριλίου 2023 11:32

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά, οι οποίοι είχαν αντιδράσει σε ρεπορτάζ της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά, που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εξέφρασαν παράπονα για όσα ειπώθηκαν για εκείνους από την εκπομπή της, «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.

Οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν το θέμα που υποστήριζε ότι υφίσταται κόντρα ανάμεσά τους. Η Καινούργιου διέψευσε τα πάνω, ενώ ο Μουτσινάς έκανε λόγο για «τοξικό μοντάζ».

Η Σίσσυ το πρωί του Σαββάτου κάνοντας χιούμορ απάντησε σε όσα της καταλόγισαν οι δύο. «Έγινε χαμός αυτή την εβδομάδα! Πόλεμος ξέσπασε! Έχει αποδειχτεί πια, είναι γνωστό ότι είμαστε εμμονικοί.

Επίσης, έχει αποκαλυφθεί ότι κάνουμε τοξικό μοντάζ. Νομίζαμε ότι το κρύβαμε πολύ καλά. Κοροϊδεύαμε όλους αυτούς που απαντάνε από την μία εκπομπή στην άλλη, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε και εμείς! Κάπου φτάνει!» είπε αρχικά Χρηστίδου.

Κατερίνα Καινούργιου: «Πρώην συνεργάτιδα μάς βρίζει χυδαία, την είχα βάλει στο σπίτι μου»

«Ντροπή σου που είσαι στην ίδια εταιρεία παραγωγής και δεν στηρίζεις τις άλλες εκπομπές!», απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Παιδιά, έχουμε χάσει το χιούμορ μας, έχουμε παραπάρει τον εαυτό μας στα σοβαρά. Λίγο… είμαστε καλά; Βάζω και εμάς μέσα. Μην τα παίρνουμε τόσο βαριά. Πλάκα κάνουμε!

Το είχα διευκρινίσει ότι κάνουν πλάκα και είναι μια χαρά μεταξύ τους. Τώρα δεν είμαι πολύ σίγουρη. Αφού έχει στεναχωρηθεί τόσο πολύ η Κατερίνα να το διευκρινίσουμε ότι κάναμε χαβαλέ.

Πολύ σοβαρά τους είδα να μιλάνε» είπε η Χρηστίδου.

Παράλληλα, είπε: «Να πούμε βέβαια ότι αυτό το θέμα άνοιξε με αφορμή τη συνέντευξη που μας έδωσε η Χρύσλα. Δεν σκεφτήκαμε ότι επειδή είναι η ίδια εταιρία παραγωγής δεν ήταν σωστό να κάνουμε συνέντευξη στη Χρύσλα. Κι εσείς την άλλη μέρα δεν πήγατε κάτω απ’ το σπίτι της Ελένης 7 η ώρα το πρωί;», αναρωτήθηκε με νόημα η παρουσιάστρια του MEGA.

Και κατέληξε: «Δεν μου αρέσει να τα κάνω αυτά στον αέρα αλλά το λέω επειδή την πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε. Παιδί μου, μου έχει θυμώσει; Μια πλάκα κάναμε. Δεν πειράζει, παιδιά, ορίστε η Κατερίνα που δεν μιλάει πουθενά, θα μιλήσει στον Νίκο. Δουλίτσα να υπάρχει»!