Σίσσυ Χρηστίδου: Πώς σχολίασε τις δηλώσεις της Μαίρης Χρονοπούλου για το #metoo

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Οκτωβρίου 2022 10:34

Η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε στις δηλώσεις που έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του ΜΕGA.

Η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υγεία της, στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε καθώς και στο #metoo.

«Δεν έχω απλά φίλους. Έχω οικογένεια από φίλους. Στο χρηματιστήριο της ζωής ποντάρισα στην καλύτερη μετοχή, στη φιλία. Έβαλα όλη μου τη ζωή εκεί και είμαι τυχερή που είμαι κουκουλωμένη από φίλους.

Ο κινηματογράφος μου λείπει αφάνταστα. Στο θέατρο έπληττα λίγο. Μία – δύο φορές μου πρότειναν για δύο σαχλές μυθοπλασίες στην τηλεόραση, ήταν άνοστα πράγματα.

Είπα δεκατέσσερις εμβληματικές φράσεις στον Τσαφούλια, στο ‘Έτερος εγώ’ και αισθάνθηκα ευτυχισμένη», είπε αρχικά η Χρονοπούλου.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το κίνημα #metoo, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δήλωσε: «Φαίνεται θα ήμουν πάρα πολύ άσχημη δεν με ενόχλησε ποτέ κανείς εμένα. Είχα μόνο μία εμπειρία παρενόχλησης κι αυτή εκτός θεάτρου. Μια εμπειρία είχα άσχημη στη ζωή μου».

Σε άλλο σημείο, μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έζησα τραγικές ιστορίες με την υγεία μου. Είκοσι χρόνια παράλυτη, παχύσαρκη. Ένα τέρας με τον φυσικοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα. Απίστευτο! Γιατί ήταν σπασμένη η σπονδυλική μου στήλη».

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της Χρονοπούλου, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σταθεί στα όσα είπε η ηθοποιός για το #metoo.

«Εγώ δεν μπορώ να το πω με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που της έχω. Η δήλωσή της σε σχέση με το χώρο και αν έχει στην ίδια συμβεί κάποιο περιστατικό κακοποίησης, ασέλγειας κλπ…

Ακόμα και να μην σου έχει συμβεί, πρέπει να κρατάμε λίγo διαφορετική στάση ότι ‘εμένα δεν μου έχει συμβεί αλλά έχουν συμβεί πράγματα σε άλλα κορίτσια και γι’ αυτόν τον λόγο είμαι δίπλα τους’.

Το θέμα είναι να σεβόμαστε όλη αυτήν την ιστορία και να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που το περνάνε», είπε από τη δική της πλευρά, η Χρηστίδου.