Σίσσυ Χρηστίδου: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση για τη μητέρα της «Ήταν μεγάλο σοκ, ακόμη ακούω τη φωνή της»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Σεπτεμβρίου 2022 10:10

Σίσσυ Χρηστίδου: το πρώτο μεγάλο ταξίδι μετά από δύο χρόνια στο Ντουμπάι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μία κατάθεση ψυχής μιλώντας για την ασθένεια της μητέρας της αλλά και για την απώλεια της που την σημάδεψε τόσο πολύ.

Η παρουσιάστρια του Mega παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK το δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο

«Η μητέρα μου ήταν άρρωστη από τον Σεπτέμβριο του 2020. Εκείνη η χρονιά, η τελευταία στο Open, ήταν πάρα πολύ δύσκολη, όπου η ζωή μου ήταν μοιρασμένη –και μέχρι που “έφυγε”– ανάμεσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Δευτέρα και Τρίτη που είχε τα παιδιά ο μπαμπάς τους εγώ ήμουν στη Θεσσαλονίκη – ανέβαινα κάθε εβδομάδα και προσπαθούσα όλο αυτό να το διαχειριστώ.

Η απόσταση ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα. Την παρακαλούσα να έρθει στην Αθήνα για να μπορώ να είμαι κοντά της και να τη φροντίζω εδώ, αλλά δεν ήθελε καθόλου η μαμά μου.

Εκείνη τη χρονιά λοιπόν που δεν ήξερε κανείς τίποτα, περίμενα να τελειώσει η τηλεοπτική σεζόν για να μη θεωρηθεί ότι είναι ένα θέμα που το εκμεταλλεύομαι.

Ήξερα ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και μετά τον Ιούλιο αποφάσισα να κάνω ένα βίντεο στο YouΤube να μιλήσω για αυτό, κυρίως για να ευχαριστήσω τους γιατρούς του Νοσοκομείου Παπανικολάου. Ήταν μια ομάδα ανθρώπων που πραγματικά ένιωθα ότι τους χρωστάω την κάθε μέρα που είμαι μακριά της, τη φρόντιζαν σαν να ήμουν εγώ εκεί.

Τότε λοιπόν μίλησα για την ασθένεια της μαμάς μου, λίγους μήνες πριν “φύγει”, και δεν μπορώ να σου πω ότι αυτό το μετάνιωσα ή μου το έκανε πιο δύσκολο, γιατί πήρα και πάρα πολλή αγάπη, πολλή αγκαλιά, αλλά κυρίως πάρα πολλή πληροφορία. Δηλαδή ήρθαν άνθρωποι που είχαν ή έχουν την ίδια νόσο, οπότε δημιουργήθηκε μια κοινότητα μέσα από την οποία έπαιρνα πάρα πολλές πληροφορίες στις οποίες δεν είχα πρόσβαση πριν.

Βρήκαμε γιατρούς, μοιραστήκαμε θεραπείες, έκανα φίλους, γιατί ο άλλος, αν δεν περνάει το ίδιο, είναι πολύ δύσκολο να σε καταλάβει. Υπάρχει βέβαια αυτή η δυσκολία ότι το ζεις και δημόσια λίγο, αλλά όλο αυτό γίνεται μια τεράστια αγκαλιά μετά που σε στηρίζει και σε βοηθάει»