Σίσσυ Χρηστίδου: Τα πρώτα λόγια μετά τη δικαστική αντιπαράθεση με τον Μαραντίνη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Οκτωβρίου 2022 11:20

Η πρώτη αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ήρθε το πρωί του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή της στο MEGA.

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, λίγες ημέρες μετά το δικαστήριο με τον τραγουδιστή και πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι», η Χρηστίδου απέφυγε να πει πολλά πράγματα. Αρκέστηκε να στείλει ένα απλό μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Καλημέρα, καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να έχουμε. Τι να σας πω κι εγώ τώρα, που λέει κι η Φαίη, ε; Ωραία ατάκα αυτή. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, καταλαβαίνετε πολύ περισσότερα από μόνοι σας…».

Υπενθυμίζεται πως το πρώην ζευγάρι κατέληξε στο δικαστήριο, προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή των παιδιών του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μαραντίνης δεν έδινε στην παρουσιάστρια το ποσό που είχε συμφωνηθεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, με συνέπεια εκείνη να αναγκαστεί να ακολουθήσει τη νομική οδό. Ο τραγουδιστής τελικά, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε δώδεκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Πάντως, η κίνηση του Μαραντίνη που φέρεται να διεκδικεί τη συνεπιμέλεια των δυο παιδιών που έχει αποκτήσει με τη Χρηστίδου ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τη διατροφή που κατέβαλλε ο τραγουδιστής στην παρουσιάστρια.

Αν το δικαστήριο εκδώσει θετική απόφαση και τον δικαιώσει, τότε το ποσό της διατροφής, το οποίο αρχικά ανερχόταν στα 4.000 ευρώ, θα ρυθμιστεί εκ νέου.

Το ύψος του θα εξαρτηθεί από τα διαστήματα που θα ορίσει το δικαστήριο να βλέπει τα παιδιά του.

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή μίλησε στην εκπομπή «T-Live» και εξήγησε τι θα συμβεί σε περίπτωση που προχωρήσει η συνεπιμέλεια.

«Θα γίνει αλλαγή στο κομμάτι της διατροφής και αλλαγή στην επικοινωνία σε ό,τι αφορά τη διατροφή.

Και οι δύο γονείς με βάση τη συνεπιμέλεια θα ελεγχθούν φορολογικά και τότε το δικαστήριο θα αποφασίσει τι υποχρεούται ο καθένας για την διατροφή αλλά και για το χρονικό διάστημα που περνά με τα παιδιά.

Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά τους», ανέφερε η δικηγόρος.