Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Γιατί κοντράρονται στα social media;

Δημοσιεύθηκε: 12/08/2019 08:43
Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Γιατί κοντράρονται στα social media;

Κάποτε ήταν ερωτευμένοι και παντρεμένοι, τώρα φαίνεται ότι ξεκινάει μία νέα διαδικτυακή «κόντρα» ανάμεσά τους που όλα δείχνουν ότι θα έχει συνέχεια… Ο λόγος για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη…
Αυτό το διάστημα, τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο τραγουδιστής βρίσκονται σε διακοπές, παίρνοντας λίγο χρόνο μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με τα χαρακτηριστικά φλογερά μαλλιά πραγματοποιεί με τις φίλες της ένα τουρ ανά την Ελλάδα, ενώ αυτή την στιγμή είναι στην Κρήτη και ξεκουράζεται. Από την άλλη, ο τραγουδιστής είναι στο Λονδίνο.
Πώς ξεκίνησε η κόντρα μεταξύ τους;
Ξεκίνησε έπειτα από ένα instastory που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου, κάνοντας το επονομαζόμενο room tour. Τότε, ο τραγουδιστής που είδε το story της, θέλησε να την «πειράξει», ανεβάζοντας μια δική του εκδοχή του room tour, ισχυριζόμενος πως είναι ο καλύτερος σε αυτό.
Η παρουσιάστρια απάντησε και το πείραγμα μεταξύ τους συνεχίστηκε. Ουσιαστικά πρόκειται για μια χιουμοριστική κόντρα, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι γνωστό ότι οι δυο τους έχουν διατηρήσει άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, που ανακοινώθηκε λίγους μήνες πριν.
Οι καλές αυτές σχέσεις επιβεβαιώνονται και πάλι, μέσα από αυτήν την «κόντρα» μεταξύ του πρώην ζευγαριού.

Δείτε παρακάτω τα Instastories, που προκάλεσαν την «διαμάχη» μεταξύ Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη: