Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι στο δικαστήριο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Οκτωβρίου 2022 11:16

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι στο δικαστήριο

Άκρως ενδιαφέροντα ήταν τα όσα ακούστηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου βρέθηκαν την Τρίτη η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους.

Ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε δώδεκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς κατηγορήθηκε από τη Σίσσυ Χρηστίδου ότι δεν πλήρωνε τη διατροφή των παιδιών του.

Μία ημέρα μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, έγιναν γνωστοί κάποιοι από τους διαλόγους στη δικαστική αίθουσα και δημοσίευσε το σάιτ thetoc.

Ο δικηγόρος του Μαραντίνη υποστήριξε: «Πριν από δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο. Το 2020 έκανε δεκαέξι εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από εξήντα.

Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας ‘γκρεμίστηκε’. Και μπράβο σας για αυτό».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Χρηστίδου απάντησε: «Το 2020 έκανε 66 εκδηλώσεις, τέσσερις τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες χιλιάδων ευρώ. Δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από ‘κακοβουλία’».

Ο ίδιος ο τραγουδιστής είπε: «Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού. Αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω.

Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα. Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια, ενώ οδηγώ μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση».

Ο πατέρας του Μαραντίνη, από την πλευρά του, ανέφερε: «Ο γιος μου ‘ξέμεινε’ από λεφτά και του έδωσα 10.000 ευρώ. Πληρώθηκαν οι συνεργάτες του, χρωστούσε μεροκάματα, δόσεις στην Εφορία, όπως και δόσεις αυτοκινήτου.

Δεν έχει κλείσει συναυλίες προς το παρόν και έχει αγωνία για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν ξέρω αν είχαν τα εγγόνια μου να φάνε στο σπίτι τους. Εγώ τα έβλεπα με καινούργια ρουχαλάκια, ακριβά τάμπλετ, πανάκριβα κινητά.

Πάντως, η κ. Χρηστίδου μέσα στην πανδημία κατάφερε να βγάλει πολλά χρήματα. Κορυφώθηκε η δουλειά της. Έχει και δικό της κανάλι στο youtube. Ό,τι πιάνει στα χέρια της το πουλάει με λεφτά».