Σίσσυ Χρηστίδου: το πρώτο μεγάλο ταξίδι μετά από δύο χρόνια στο Ντουμπάι!

25 Απριλίου 2022 08:00

Σίσσυ Χρηστίδου: το πρώτο μεγάλο ταξίδι μετά από δύο χρόνια στο Ντουμπάι!

Η Σίσσυ Χρηστίδου πραγματοποίησε το πρώτο μεγάλο ταξίδι της μαζί με τους γιους της μετά από δύο χρόνια.Και ο προορισμός αυτή τη φορά ήταν το μακρινό και glamorous Ντουμπάι

Σίσσυ Χρηστίδου: το πρώτο μεγάλο ταξίδι μετά από δύο χρόνια στο Ντουμπάι!

Η παρουσιάστρια ακολούθησε όλες τις οδηγίες πιστά κατά το διάστημα της πανδημίας. Πρόσεξε πάρα πολύ την υγεία τόσο τη δική της όσο και της οικογένειάς της. Έτσι μετά από μια μεγάλη περίοδο αποφάσισε να κάνει επιτέλους τη χάρη του μεγαλύτερου γιου της, Φίλιππου Ραφαήλ. Ο οποίος το ζητούσε για πολύ καιρό.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες τους έκαναν να πραγματοποιούν σε κοντινά ταξίδια εντός Ελλάδας. Αυτό λοιπόν είναι το πρώτο κι από τη διάθεσή τους είναι φανερό ότι θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφίες τους από την καμπίνα του αεροσκάφους με την παρακάτω λεζάντα να τις συνοδεύει:

«Το πρώτο μας μεγάλο οικογενειακό ταξίδι μετά από δυο χρόνια, θα είναι και το πρωτο μας ταξίδι στο Ντουμπάϊ!
Το ζητάει ο Φίλιππος εδώ και χρόνια και ποιος μπορεί να του αντισταθεί..; Σίγουρα όχι εγώ! Αλλά ούτε και η @emirates 😂🤷🏻‍♀️
Dubai here we come…
Thank you @emirates for the wonderful hospitality ♥️🙏🏻»

Στην αίθουσα επιβιβάσεων του αεροδρομίου βρέθηκε και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο οποίος τους συνόδευε μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν έγινε όμως γνωστό αν τελικά ταξίδευε κι ο ίδιος μαζί τους. Ή αν απλά τους βοήθησε με τα διαδικαστικά και τους ευχήθηκε “καλό ταξίδι”. Πέρασαν το Πάσχα στη Θεσσαλονίκη σε οικογενειακό περιβάλλον και τώρα ήρθε η ώρα της μεγάλης απόδρασης.

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής συνεργάζονται άψογα για χάρη των παιδιών

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά το 2019 μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής,αλλά σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά τους είναι μαζί. Διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και αποφασίζουν πάντα από κοινού ό,τι είναι καλύτερο για τους γιους τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)