Σκάει η βόμβα εκεί που δεν το περιμέναμε! Αυτό είναι το δίδυμο που θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Star τη νέα σεζόν αντί της Καραβάτου

28 Ιουνίου 2021 09:30

Κατερίνα Καραβάτου: σφήνα από το Mega για την υπογραφή της! Η πρόταση έκπληξη από το Μεγάλο Κανάλι και η κρίσιμη εβδομάδα των αποφάσεων

Όλα δείχνουν ότι έχουμε τέλος εποχής για τους Κου Κου. H απόφαση του Star φαίνεται ότι είναι ειλημμένη και η φωλιά της Κατερίνας Καραβάτου… γκρεμίζεται για να χτιστεί μία καινούργια. Μάλιστα έχουν γίνει κάποια δοκιμαστικά.

Η Φωλιά των Κου Κου ρίχνει την αυλαία της στις 9 Ιουλίου. Όλα δείχνουν ότι η Κατερίνα Καραβάτου αποτελεί παρελθόν. Και στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αναζητούν ήδη το πρόσωπο ή μάλλον τα πρόσωπα που θα αναλάβουν την πρωινή ζώνη τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κι εδώ υπάρχει η μεγάλη έκπληξη. Γιατί μπορεί να εμφανιστεί ένα δίδυμο, το οποίο δεν έχει καθόλου εμπειρία στην τηλεόραση! Αντίθετα, τα τελευταία χρόνια κάνει θραύση στα ερτζιανά.

Ο λόγος για το ραδιοφωνικό δίδυμο, τους Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα.

Με έντονη δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού, οι δυο τους έχουν τις μετοχές τους να εκτοξεύονται. Το φοβερό και τρομερό δίδυμο του Σοκ ειδικά στον χώρο του διαδικτύου έχουν εξελιχθεί σε Νο1. Με τις ατάκες τους να γίνονται viral σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ φαίνεται τώρα πως είναι ένα βήμα πριν το μεγάλο “ναι” ώστε να μεταπηδήσουν και στην τηλεόραση.

Βέβαια, ακόμη είμαστε μακριά από τις ανακοινώσεις. Υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά σημεία αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για οριστική συμφωνία.

Όμως, αυτή τη στιγμή το δίδυμο Καρτελιά και Παπίλα προβάλλει ως το φαβορί για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς.