ΣΚΑΪ – αποχωρήσεις: ο τελευταίος παρουσιαστής να κλείσει την πόρτα

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 10:00

Αντώνης Κανάκης: Δεν κάνει πίσω στην «κόντρα» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το τρένο της μεγάλης φυγής στον ΣΚΑΪ; Θα μπορούσαμε να το πούμε όσον αφορά τους παρουσιαστές. Το κανάλι του Φαλήρου θα έχει τελείως διαφορετικό πρόσωπο τη νέα σεζόν.

Και δεν φταίνε μόνο οι εκλογές για ό,τι θα συμβεί στον ΣΚΑΪ. Γιατί οι αλλαγές σε πρόσωπα θα γίνονταν ακόμη κι αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος.

Για την ψυχαγωγία από την αρχή γνωρίζαμε ότι τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου εύκολα τη νέα σεζόν λόγω εκλογών. Και επιβεβαιωνόμαστε, αφού ουσιαστικά μόνο ο Νίκος Μουτσινάς παραμένει σταθερή αξία. Αν και υπάρχουν μουρμούρες για τα νούμερα, αλλά και από την άλλη ένα πανίσχυρο συμβόλαιο σε ισχύ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποχαιρετά το Φάληρο. Πάντως, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, μην αποκλείσετε να αποχαιρετήσει και την Ελλάδα. Οι φήμες επιμένουν ότι έχει στα χέρια της πολύ καλή πρόταση από την Κύπρο και τη μελετά πολύ σοβαρά. Ειδικά από τη στιγμή που δεν βλέπει φως από τις επαφές της με Star και Open. Στην Ιωάννα έχουν ανακοινωθεί τα δυσάρεστα από Φάληρο, όπως και στους Γκουντάρα, Κάκκαβα.

Ο Γρηγόρης οδεύει στην… αγκαλιά της Καινούργιου, άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με τη Νάταλι

Και ο Τάσος Τρύφωνος αποχωρεί με προορισμό την Αγία Παρασκευή. Στα ενημερωτικά τώρα, η Μαρία Αναστασοπούλου φεύγει, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, και οδεύει στη θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη στο Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1. Στην έξοδο όμως είναι και ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Από τον ΣΚΑΪ στέκονται στην απόφασή του να πολιτευτεί, αλλά ακόμη κι αν δεν γινόταν αυτό, θα έφευγε από τον σταθμό. Άλλωστε λέγεται ότι οι σχέσεις του με υψηλόβαθμα στελέχη δεν είναι και οι καλύτερες. Ούτε και του Νίκου Στραβελάκη που επίσης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το κανάλι του Φαλήρου.

Η πρόταση του σταθμού λέγεται ότι ήταν να συνεχίσει να κάνει όσα κάνει και να αναλάβει και την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου αντί του Καμπουράκη. Εκείνος αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι άλλα του είχε υποσχεθεί η διοίκηση και άλλα βλέπει. Πιθανός προορισμός του είναι ο ΑΝΤ1. Ακόμη δεν έχει κλείσει οριστικά.

Στις αλλαγές είναι όμως και οι νέες αφίξεις. Ήδη έχουν κλείσει δύο από το Open. Ο λόγος για τον Άκη Παυλόπουλο ο οποίος θα αναλάβει την πρωινή καθημερινή εκπομπή στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου. Και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο.

Ο μιντιάκιας