ΣΚΑΪ: Συγνώμη για τον τίτλο με τους 5 νεκρούς στη Χαλκιδική

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουνίου 2022 10:06

Τεράστια αναστάτωση προκλήθηκε χθες ύστερα από την εμφάνιση ενός τίτλου κατά τη διάρκεια του Survivor που έγραφε για πέντε νεκρούς στην Χαλκιδική.

Ο τίτλος μπορεί να παρέμεινε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στις οθόνες των τηλεθεατών η ζημιά όμως είχε γίνει και το “νέο” είχε διαδοθεί γρήγορα στα social media.

Παρά το γεγονός ότι το τεχνικό λάθος συνέβη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor ήταν πολλοί εκείνοι που αντιλήφθηκαν τον λάθος τίτλο και κυρίως στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής προκλήθηκε μία αναστάτωση για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Λίγα λεπτά αργότερα ο ΣΚΑΪ μέσα από τον ιστότοπο του ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ κάποιο περιστατικό στη Χαλκιδική οι ποσότητες που εμφανίστηκε για ελάχιστα δευτερόλεπτα στο κάτω μέρος της οθόνης των τηλεθεατών ήταν λόγω τεχνικού λάθους.

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ανέφερε τα εξής

«O τίτλος παλαιότερης είδησης εμφανίσθηκε στο κάτω μέρος της τηλεοπτικής οθόνης κατά τη διάρκεια προβολής του αποψινού επεισοδίου του Survivor, λόγω τεχνικού προβλήματος. Ο ΣΚΑΪ ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές του για την αναστάτωση».

Στην εκπομπή «Σήμερα» οι Μαρία Αναστασοπούλου και Δημήτρης Οικονόμου μιλησαν για το τεχνικό λάθος. «Ζητάμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές από την αναστάτωση που ενδεχομένως προκλήθηκε»