Σκέφτεστε να κάνετε αυξητική στήθους; της Dr Χριστοφορίδου Χριστίνα – Διακεκριμένη Πλαστικός Χειρουργός

Δημοσιεύθηκε: 20 Σεπτεμβρίου 2019
Σκέφτεστε να κάνετε αυξητική στήθους; της Dr Χριστοφορίδου Χριστίνα - Διακεκριμένη Πλαστικός Χειρουργός

Θέλετε να δείτε την ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ σας ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την Επέμβαση στο στήθος σας;

Κλείστε το Ραντεβού σας Τώρα σε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΑΘΗΝΑ
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !

Τηλεφωνήστε στο 2310222437 και εκμεταλλευτείτε την προσφορά!

Επιλέξτε το καλύτερο για εσάς! Εμπιστευτείτε την Δρ Χριστοφορίδου που έχει πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία σε Μελβούρνη και Λονδίνο και χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες νέες τεχνικές με ενθέματα νέας γενιάς που έχουν life-time εγγύηση για φυσικό αποτέλεσμα υψηλών απαιτήσεων και λεπτομέρειας που σας χαρίζουν ένα ιδανικό ντεκολτέ υψηλών προδιαγραφών που θα ικανοποιήσει απόλυτα τις επιθυμίες σας!  Αποκτήστε τώρα το στήθος των ονείρων σας με την εγγύηση της εξειδικευμένης στην προηγμένη αισθητική χειρουργική -ISAPS fellow-πλαστικού χειρουργού Δρ Χριστοφορίδου Χριστίνας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ανώδυναμε ασφάλεια, γρήγορη ανάρρωση και απόλυτα φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα!

Στόχος μας το φυσικό, όμορφο καλλίγραμμο, χυμώδες, σέξυ στήθος με συμμετρία και σωστή τοποθέτηση (ύψος, θήκη, αποστάσεις) των ενθεμάτων ώστε το στήθος σας να είναι τέλειο και σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα σας, χωρίς να μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι είναι χειρουργημένο! …και αφήστε τους να αναρωτιούνται….Τηλεφωνήστε τώρα στο 2310222437 για μια δωρεάν ενημέρωση και μπείτε στο μαγικό κόσμο της 3D προσομοίωσης Crisalix και ζήστε την μοναδική εμπειρία να δείτε από πριν τρισδιάστατα το στήθος που θέλετε να αποκτήσετε μετά το χειρουργείο !

Έχουμε την χαρά να διαθέτουμε πρώτοι σε όλη την Ελλάδα στην κλινική μας το υπερσύγχρονο 3D Animation Crisalix Virtual Aesthetics που σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τρισδιάστατα την μετεγχειρητική σας εικόνα σε πρόσωπο και σώμα! Η εικονική προσομοίωση γίνεται τώρα πραγματικότητα! Βάλτε τα 3D γυαλιά σας και δοκιμάστε το νέο σας στήθος! Ελάτε στην κλινική μας και ζήστε τώρα στον κόσμο του μέλλοντος της πλαστικής χειρουργικής!

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.