Διάλεξε από τα ωραιότερα space jumpsuits (φωτογραφίες)

14 Ιανουαρίου 2019 17:47

Ίσως σε ξενίσει -σε πρώτο χρόνο, ωστόσο, έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον- η σημερινή μας πρόταση. Όμως, οι ολόσωμες φόρμες, τα jumpsuits και δη με γυαλιστερή, τόσο glossy που “πεθαίνεις”, ύφανση, είναι μόδα. Δεν έχει γιατί. H Chanel τα επανέφερε, το έχουμε γράψει, εξάλλου, πολλάκις ότι παρθενογένεση και στην προκειμένη έχει πάψει προ πολλού να υφίσταται. 
Στο διά ταύτα και στα χρώματα που κυριαρχούν: το ασημί -φυσικά-, το γκρι, το φούξια, το σικλαμέν (ναι, ναι), το electric blue, το μαύρο, το off white, του καθαρόαιμου… χιονιού και δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλέψεις την παράσταση στις εξορμήσεις σου στα χιονοδρομικά. Σεταρισμένες με ζεστές, καίτοι όχι τόσο κομψές (τι να κάνουμε, δεν γίνεται να τα έχουμε κι όλα) μπότες τύπου Ugg, που πάντως οι άντρες αντιπαθούν -δεν θες να ξέρεις πόσο-, θα νιώθεις τόσο βολικά που δεν θα τις αποχωρίζεσαι. 
Εξάλλου, αυτά τα ultra λαμπερά, αν και όχι “γκλιτεράτα” υλικά με τα οποία δημιουργούνται, είναι ασύλληπτα ζεστά. Προσοχή, όμως, μην τρέφεις αυταπάτες πως μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και στην καθημερινότητά σου: τα τύπου space outfits είναι ιδανικά για χειμερινά σπορ, για urban εμφανίσεις, ωστόσο άσ’ τες καλύτερα. Δεν χρειάζεται να γίνεις δακτυλοδεικτούμενη – και αυτή τη φορά όχι για καλό λόγο. Έτσι δεν είναι; 
Nτονατέλλα Αδάμου 

CC-Ski

D991_FV-5_

 

30471957492_6864d996b0_o | Brunhilde Klasen | Flickr

odri - silver | skisuit guy | Flickr