Σκορδά – Καινούργιου: Ξενύχτησαν με κρασί και πολύ… κουτσομπολιό!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Νοεμβρίου 2022 11:36

Η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά χθες το βράδυ απολαμβάνοντας το ποτό τους.

Οι παρουσιάστριες Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη γιορτή της Ζήνας Κουτσελίνη για τα τριάντα χρόνια της στην τηλεόραση.

Μετά το τέλος του πάρτι, αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους και πήγαν για ποτό. Ήθελαν να τα πουν αφού είχαν καιρό να βρεθούν.

Η Σκορδά στην έναρξη της εκπομπή της «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ξενύχτησε και δεν μπορούσε να ξυπνήσει το πρωί.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο γιο της Δημήτρης της είχε ξυπνήσει για το σχολείο και εκείνη δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι της.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι βγήκε με την Καινούργιου και τόνισε: «Καθίσαμε και ήπιαμε ένα ποτηράκι κρασί. Κουτσομπολέψαμε πάρα πολύ, περάσαμε πολύ ωραία»!

Και πρόσθεσε: «Τι ωραία που πέρασα με την Κατερίνα χθες… Κάτι είπαμε για τα προσωπικά. Εγώ τι να πω; Για τα προσωπικά της Κατερίνας περιμένετε να τα πω εγώ; Στη δική μας εκπομπή δεν θα πούμε τα προσωπικά της. Απλώς ήταν πολύ ευχάριστη η παρέα»!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Σκορδά βρέθηκαν στο πάρτι που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη για να γιορτάσει τα τριάντα χρόνια της στην τηλεόραση και έκαναν δηλώσεις που θα σχολιαστούν.

Οι παρουσιάστριες μίλησαν από κοινού στους δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκαν αν θα επιθυμούσαν να συνεργαστούν, στην περίπτωση που κάποιος τηλεοπτικός σταθμός τους έκανε τη σχετική πρόταση.

«Εναλλάξ, δύο ημέρες η μία, δύο η άλλη. Είναι τόσο θεωρητικό το σενάριο που είναι στη λογική ‘αν η γιαγιά μου είχε ροδάκια…’. Είμαστε και οι τρεις επαγγελματίες μίας πιο σύγχρονης γενιάς που σέβεται τους άλλους, είμαστε της ευγενούς άμιλλας, οπότε μακάρι να συνυπήρχαμε», ανέφερε η Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, η Καινούργιου σχολίασε με χιούμορ: «Εξαρτάται αν ήταν μεγάλο το ποσό…»!

Παράλληλα, τόνισε πως απάντησε θετικά στον Alpha επειδή παίρνει καλή πάσα από το «Happy Day».

«Εμείς οι δύο το έχουμε ζήσει και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει ένα δέσιμο που άσχετα από την καθημερινότητα που δεν την μοιραζόμαστε, δεν φεύγει. Εγώ διασκεδάζω με την Κατερίνα», απάντησε από τη δική της πλευρά, η Σκορδά.

Στην ερώτηση για το αν κάνει περισσότερα νούμερα η Φαίη Σκορδά και το αν θα της έστελνε συγχαρητήρια, η Καινούργιου απάντησε όλο νόημα: «Στην παρούσα φάση, αν κάνει, θα της στείλω, για πολλούς λόγους».

Τότε η Σκορδά αποχώρησε λέγοντας με χιούμορ: «Γεια σας! Γεια σας και χαρά σας»!