Σκορδά – Λιάγκας: H αλήθεια πίσω από τα προβλήματα με τον ΑΝΤ1! Θυμός για την προδοσία με Μαλέσκου

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιουλίου 2022 13:36

Ο μιντιάκιας: οριστικό το διαζύγιο για Λιάγκα και Σκορδά

Με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν όλα τα κανάλια έχουν γίνει άνω-κάτω και μαζί τους και πολοί από τους παρουσιαστές. Περισσότερο, όμως, όπως φαίνεται, το πρώην ζεύγος στη ζωή Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια έχει δεχτεί δύο άκρως δελεαστικές προτάσεις. Η μία πρόταση από το STAR, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο δελεαστική από την παρουσία δύο συγκεκριμένων ανθρώπων, της Ζήνας Κουτσελίνη και του Σάββα Βέλα από την εταιρεία παραγωγής Green Pixel, που ήταν ο παραγωγός της Φαίης στα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια.

Το STAR δίνει την δυνατότητα στην Φαίη Σκορδά να χτίσει η ίδια την ομάδα της από την αρχή. Αυτό, λοιπόν, βάζει ξανά στο παιχνίδι πρόσωπα που διεκδίκησε η Φαίη το προηγούμενο διάστημα, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η εκπομπή θα έχει και info κομμάτι, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων. Γι’ αυτό θα αναζητηθεί και ανάλογος συνεργάτης. Όσον αφορά στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή θα μεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα 09:00 – 12:00. Όλα αυτά αν και εφόσον η Φαίη Σκορδά πει το μεγάλο ναι στο STAR.

Όσον αφορά την πρόταση του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει νέο σημαντικό ραντεβού με την Διευθύνουσα Σύμβουλο του σταθμού, Εύη Κουτσαφτάκη. Το Mega από την άλλη, είναι και αυτός ένας βασικός διεκδικητής της παρουσιάστριας καθώς πληροφορίες μας θέλουν την ίδια να έχει στενές επαφές με συνεργάτες του προέδρου του σταθμού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο θυμός με τον Λιάγκα

Η Φαίη θεωρεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα μπορούσε να έχει μεσολαβήσει ώστε να εξομαλυνθεί η σχέση της με τον ΑΝΤ1 και να παραμείνει στο κανάλι, όπως εξάλλου είχε κάνει και η ίδια όταν εκείνος είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Ο Γιώργος Λιάγκας αυτήν την εποχή κάνει πάρα πολύ στενή παρέα με την Ιωάννα Μαλέσκου για την οποία οι φήμες φουντώνουν ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει την πόρτα του STAR για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του χρόνου.

Άλλες πληροφορίες λένε ότι η Μαλέσκου πρόκειται να κάνει εκπομπή με το Γιώργο Λιάγκα, γεγονός που εξόργισε τη Φαίη, καθώς το θεώρησε προδοσία.

Σκορδά – Λιάγκας: H αλήθεια πίσω από τα προβλήματα με τον ΑΝΤ1! Θυμός για την προδοσία με Μαλέσκου

Τη στιγμή που όλα είναι κυριολεκτικά «στον αέρα», οι δύο παρουσιαστές και πρώην σύζυγοι είναι «στον πάγο», καθώς η Φαίη προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει τη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της και ταυτόχρονα να δει τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον, το οποίο κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι.

Πηγή Ciao