Σκορδά – Λιάγκας: Στο σφυρί η βίλα στην Τήνο για 750.000 ευρώ

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουλίου 2022 10:30

Σκορδά - Λιάγκας: Στο σφυρί η βίλα στην Τήνο για 750.000 ευρώ

Για άλλη μια φορά η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίζουν, όχι στη ζωή, αλλά και τηλεοπτικά. Kαθώς εκείνος μένει στον ΑΝΤ1, ενώ εκείνη θα συνεχίσει την καριέρα της σε άλλο κανάλι και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, πέρα από τα επαγγελματικά τους, όμως, φαίνεται ότι αποφάσισαν να καθαρίσουν εντελώς και με τη μοιρασιά της περιουσίας τους. Μια περιουσία που σε μεγάλο μέρος της δημιουργήθηκε τα χρόνια που ήταν ζευγάρι και συνεπώς ανήκει και στους δύο, αλλά κυρίως στα δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί.

Το μόνο που είχαν πλέον κοινό οι δύο πρώην σύζυγοι και πρώην πλέον συνεργάτες ήταν το υπέροχο σπίτι στην Τήνο. Ένα σπίτι που λατρεύουν και οι δύο και στο οποίο συνέχιζαν να κάνουν κάποιες φορές κοινές διακοπές ακόμη και μετά το χωρισμός τους, καθώς πλέον δεν έχουν διαφορές και θέλουν να πενούν κοινό χρόνο με τα δύο αγόρια τους.

Τώρα, το σπίτι βγαίνει προς πώληση για 750.000 ευρώ και το νέο μαθεύτηκε από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τα όσα γίνονται στο νησί. Το σπίτι, μάλιστα, έχει ήδη βρει αγοραστή όπως λένε οι ίδιες πηγές, καθώς είναι περιζήτητο και σε ένα πολύ προνομιούχο σημείο του κυκλαδίτικου νησιού.

Πώς μοίρασαν την περιουσία

Το σπίτι στην Τήνο είχε αγοραστεί από κοινού, συνεπώς τα χρήματα από την πώληση θα μοιραστούν ανάμεσα στη Φαίη και το Γιώργο.

Κοινές ήταν και αρκετές μετοχές που είχαν αγοράσει όταν ήταν ζευγάρι, τις οποίες όμως έχουν ήδη πουλήσει και έχουν μοιραστεί τα χρήματα.

Από τα υπόλοιπα περιουσιακά τους στοιχεία, το σπίτι στη Βουλιαγμένη, στο οποίο έμεναν όταν ήταν παντρεμένοι, ανήκε στο Γιώργο Λιάγκα και το είχε αγοράσει πριν από το γάμο του με τη Φαίη Σκορδά. Γι αυτό και το κράτησε.

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά έχει ένα σπίτι στο Παλιό Φάληρο, το οποίο είχαν αγοράσει στο όνομά της οι δικοί της λίγο πριν παντρευτεί. Το φουσκωτό σκάφος και οι καταθέσεις είναι όλα στο όνομα του Γιώργου Λιάγκα, ενώ τα αυτοκίνητα της οικογένειας είναι όλα με λίζινγκ στις εταιρείες τους.

Οι δύο τους έχουν χωριστές ατομικές εταιρείες απο την πριν παντρευτούν, κάτι που συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της σχέσης και του γάμου τους.

Η Φαίη Σκορδά έχει πολύ μεγάλη περιουσία στο Κιλκίς, ενώ ο Γιώγος Λιάγκας ένα σπίτι που του άφησε στα Σεπόλια ο πατέρας του.

Πηγή: περιοδικό Ciao