Σκορδά-Μπαρμπαλιάς: Η αρχή ενός νέου έρωτα;

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουλίου 2024 10:28

Κι ενώ ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της φρεσκοχωρισμένης Μαρίας Αντωνά και κάθε Σαββατοκύριακο κάνουν μίνι αποδράσεις σε νησάκια, έτσι και η Φαίη Σκορδά, πρώην σύζυγος του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ακούγεται πως βρίσκεται στην αρχή ενός νέου ειδυλλίου με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα social media  η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τον επιχειρηματία, κι όχι απλά βρέθηκαν εκεί, για την ακρίβεια ταξίδεψαν μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς πέταξαν για Μύκονο το απόγευμα της Παρασκευής με πτήση της Aegean. Η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής φορώντας ένα λευκό παντελόνι ένα άσπρο μπλουζάκι κάτι μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρα σανδάλια. Λίγα λεπτά νωρίτερα το όνομά της, μάλιστα, είχε ακουστεί από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου (και μάλιστα λάθος τονισμένο αφού την αποκάλεσαν Σοφία Σκόρδα). Τελικά υπήρξε καθυστέρηση περίπου μίας ώρας και η ίδια βολεύτηκε σε μια θέση κοντά στο gate ενώ δίπλα της κάθισε ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς.