Σκοτεινή Θάλασσα: μυστήριο και σκηνές βγαλμένες από το παρελθόν στοιχειώνουν τους ήρωες της σειράς

Δημοσιεύθηκε: 21 Ιουλίου 2021 21:15
Σκοτεινή Θάλασσα: μυστήριο και σκηνές βγαλμένες από το παρελθόν στοιχειώνουν τους ήρωες της σειράς

Η νέα αστυνομική σειρά του Mega, Σκοτεινή Θάλασσα, έρχεται για να μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό. Τα γυρίσματα γίνονται με εντατικούς ρυθμούς για να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Σκοτεινή Θάλασσα: μυστήριο και σκηνές βγαλμένες από το παρελθόν στοιχειώνουν τους ήρωες της σειράς.

Η πλοκή

Το κουβάρι της ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται στο Μεσολόγγι δύο χρόνια πριν… Η κοπέλα του νεαρού Χρήστου (Γιώργος Παπαγεωργίου) εξαφανίζεται μυ­στηριωδώς και όλοι την αναζη­τούν, χωρίς όμως να καταφέρουν να την εντοπίσουν. Κανείς δεν ξέρει τελικά αν είναι ζωντανή ή αν πέθανε… Δυστυχώς όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Χρήστος κρύβεται πίσω από τη σκοτεινή υπόθεση. Δεν είναι όμως αρκετά για να καταδικαστεί για φόνο.

Ωστόσο όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, ακόμα και η ίδια του η οικογένεια… Ο Χρήστος δεν αντέχει άλλο την ψυχολογική πίεση της κλειστής κοινωνίας και αναγκάζεται να φύγει μακριά, στο Παρίσι, προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή. Φυσικά από το μυαλό του δεν μπορεί να βγάλει όσα συνέβησαν, ούτε και την ανάμνη­ση της κοπέλας που αγάπησε.

Άλλος ένοχος δεν βρέθηκε και η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με την οικογένεια της αγνοούμενης να ελπίζει ακόμα… Στο παρόν, ο Χρήστος, χημικός, με διεθνή καριέρα πλέον και ενώ ζει στο εξωτερικό, πληροφορείται τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του (Άρης Λεμπεσόπουλος), που συνταράσσει τον ίδιο αλλά και τη μητέρα του (Θέμις Μπαζάκα).

Πρέπει λοιπόν να επιστρέψει στο Μεσολόγγι, την πόλη που εγκατέλειψε σχεδόν κυνηγημένος από την κατακραυγή δύο χρόνια πριν. Τώρα θα αναγκαστεί να παλέψει με τα «φαντάσματα» του παρελθόντος και με ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ, την εξαφάνιση της αγαπημένης του…

Το σενάριο υπογράφουν οι
Ζαχαρίας Μαυροειδής, Σπύρος Κρίμπαλης και Κωστής Σαμαράς ενώ τη σκηνοθεσία ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Το καστ συμπλη­ρώνουν οι Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τοορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Αννα Καλαϊτζίδου, Μπίλιω Μαρνέλη, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μη-λιώνης, Τζώρτζια Κουβαρακη Σταύρος Τσουμάνης/Ελενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου ‘Ελενα Μεγγρέλη, Αλέξανδρος Βάρθης, Δημήτρης Αποοτολόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος.