Slim Care

Δημοσιεύθηκε: 24/10/2019 14:58
Slim Care

SLIM CARE
Το κέντρο εξειδικευμένης αισθητικής SLIM CARE ιδρύθηκε το 1995 από την κα Βάσω Σκούφη πτυχιούχο HIGHER NATIONAL DIPLOMA in beauty therapy Αγγλίας και Τ.Ε.Ι. Aισθητικής Αθηνών.
Με συνεχή ενημέρωση σε συνέδρια παγκοσμίως, μετεκπαίδευση και εξειδίκευση στις πιο προηγμένες επιστημονικές μεθόδους αισθητικής και με τον άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμό μας παρέχουμε υψηλού επιπέδου πιστοποιημένες υπηρεσίες αντιγήρανσης, λιπογλυπτικής, αδυνατίσματος, σύσφιξης και θεραπεία κυτταρίτιδας, καθώς και αποτρίχωσης για το πρόσωπο και το σώμα. Αξιολογώντας πάντα τις προσωπικές σας ανάγκες δημιουργήσαμε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών για να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα με σοβαρότητα και συνέπεια. Η γνώση, η εξειδίκευση και η επένδυση σε νέες τεχνολογίες αιχμής, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας, εξασφαλίζουν σίγουρα άμεσα και ορατά αποτελέσματα.
Στόχος μας είναι να φροντίσουμε τον κόσμο που μας επισκέπτεται και μας εμπιστεύεται με όσο το δυνατό πιο ενημερωμένες τεχνολογικά θεραπείες και ταυτόχρονα σεβόμενοι τις προσωπικές ανάγκες του, τις αντιμετωπίζουμε με απόλυτη ειλικρίνεια προσφέροντας τις κατάλληλες θεραπείες σε απόλυτα προσιτές τιμές.  Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε προσαρμόζονται και διαμορφώνονται με εξειδικευμένα ατομικά πρωτόκολλα θεραπειών τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και τις πραγματικές ανάγκες των επισκεπτών μας.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρουμε:
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
1)Laser αποτρίχωση ιατρικού Αλεξανδρίτη τελευταίου τύπου – είναι το διαμάντι μας!! Οριστική λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, με τη πιο σύγχρονη και αξιόπιστη μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης με την αξεπέραστη τεχνολογία του αυθεντικού Ιατρικού Αλεξανδρίτη τελευταίου τύπου. Ο λόγος που το τονίζω είναι γιατί στην αγορά κυκλοφορεί και ένας άλλος τύπος laser που προτάσσει την ονομασία laser Αλεξανδρίτη (3 wave length) αλλά πρόκειται για έναν διαφορετικό τύπο laser που πιάνει το μήκος κύματος του laser Αλεξανδρίτη αλλά ουδεμία σχέση έχει με τον Αυθεντικό Ιατρικό Αλεξανδρίτη και πολλές φορές ο κόσμος μπερδεύεται. Το μηχάνημα που διαθέτουμε είναι τελευταίου τύπου, πολύ γρήγορο και διαθέτει ένα εξαιρετικό προηγμένο σύστημα ψύξης για ελαχιστοποίηση του πόνου. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Οι συνεδρίες γίνονται ανά 45-60 μέρες και πάντα γίνεται μια επαναληπτικοί εφαρμογή στις 10 μέρες .
Τώρα το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη, μιας και θα χρειαστεί ένας κύκλος θεραπειών για να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ώστε να είστε έτοιμες να βγείτε στις παραλίες το επόμενο καλοκαίρι.

2)ΡΙΖΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
Μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης με βελόνι που αφορά μικρότερες περιοχές στο πρόσωπο και καταστρέφει ακόμα και τις λευκές τρίχες που κανέναs τύπος laser δεν μπορεί.

3)ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Στο πρόσωπο έχουμε όλη την γκάμα εξειδικευμένων θεραπειών αντιγήρανσης, θεραπεία ρυτίδων, λεύκανσης, θεραπεία δυσχρωμιών-πανάδων, ανάπλασης, σύσφιξης και αναίμακτου Lifting.
Πιο συγκεκριμένη οι θεραπείες προσώπου που εφαρμόζονται στο κέντρο μας είναι οι έξης:
HIFU (Mη χειρουργικό Lifting), ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος by ph formula, μεσοθεραπεία, microneedling, φωτοδυναμική θεράπευα PDT για ενεργοποίηση κολλαγόνου, θεραπεία ακμής και δυσχρωμιών, υδροδερμοαπόξεση (η πιο hot θεραπεία των celebrities), δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλους, RF Ραδιοσυχνοτητες, laser photorejuvenation, βαθύς καθαρισμός, οξυγονοθεραπεία, και πολλές εξειδικευμένες προιοντικές θεραπείες περιποίησης του δέρματος.
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ-ΣΥΣΦΙΞΗ
Kρυολιπολυση, HIFU σώματος, RF ραδιοσυχνότητες, Cavitation, ενδερμολογία, Lipolase r(soft diode laser for lipolysis), ηλεκτροβελονισμό, μεσοθεραπεία, θαλασσοθεραπεία, κρυοθεραπεία. Επίσης εφαρμόζουμε στο κέντρο μας Ολιστικό Βιοενεργειακό έλεγχο τροφών.
SOLARIUM
Στόχος μας είναι να φροντίσουμε τον κόσμο που μας επισκέπτεται και μας εμπιστεύεται με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά θεραπείες και ταυτόχρονα σεβόμενοι πάντα τις προσωπικές ανάγκες του, τις αντιμετωπίζουμε με απόλυτη ειλικρίνεια προσφέροντας τις κατάλληλες θεραπείες σε απόλυτα προσιτές τιμές.  Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε προσαρμόζονται και διαμορφώνονται με εξειδικευμένα ατομικά πρωτόκολλα θεραπειών τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και τις πραγματικές ανάγκες των επισκεπτών μας.
Η απόλυτα ειλικρινής διαπροσωπική σχέση που αποκτάμε με το κάθε άτομο, μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε άκρως προσωπικά πρωτόκολλα με τις κατάλληλες υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας, www.slim-care.gr, ή ακολουθείστε μας στο instagram vasso_skoufi_slim_care για να ενημερώνεστε για ό,τι καινούργιο αλλά και για τις προσφορές μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24210 23821.

Ελ. Βενιζέλου 13 με Ερμου, 2ος όροφος, Βόλος, τηλ.: 24210 23821

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT