Σμαράγδα Καλημούκου: «Κάποιοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από τη μαμά μου»

24 Σεπτεμβρίου 2021 20:15

Σμαράγδα Καλημούκου: «Κάποιοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από τη μαμά μου»

Η Σμαράγδα Καλημούκου βρέθηκε καλεσμένη στο Πάμε Δανάη. Μίλησε για την εμπειρία της από τους Λατρεμένους Γείτονες και για την ζωή της μετά από το σήριαλ.

Σμαράγδα Καλημούκου: «Κάποιοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από τη μαμά μου».

Με τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε τη μητέρα της. Από τότε επηρεάστηκε ο μεταβολισμός της με αποτέλεσμα να πάρει βάρος. Αυτό όμως δεν ήταν εμπόδιο στα επαγγελματικά της, αφού τώρα εργάζεται ως plus size μοντέλο.

«Έχουν περάσει 13 χρόνια από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Πήγαινα σχολείο όταν γυριζόταν. Δεν είναι η δουλειά μου η υποκριτική, είμαι δασκάλα χορού»

«Όταν με πήραν τηλέφωνο νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα.Είχα κάποιες προτάσεις να συνεχίσω. Απλώς επειδή ήθελα να περάσω στη λυρική και ήταν αρκετές οι ώρες, έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο. Και διάλεξα τον χορό».

«Δυστυχώς έχασα τη μαμά μου πριν τέσσερα χρόνια και αυτό μου άλλαξε τη ζωή. Η μαμά μου ήταν για εμένα τα πάντα. Μετά από αυτό ωρίμασα απότομα. Πλέον η μητέρα μου είναι ο φύλακας άγγελός μου. Ήταν ξαφνικό.

Δεν ήταν άρρωστη, ήταν κάτι που συνέβη ξαφνικά μια μέρα που πήγαινε στη δουλειά της. Είναι μια στιγμή που με έχει σημαδέψει. Κάναμε δωρεά οργάνων, οπότε κάποιοι άλλοι άνθρωποι πήραν ζωή μέσα από εκείνη και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό.Δεν είναι απαραίτητο να έχεις παραπανίσια κιλά για να είσαι plus size μοντέλο. Μία γυναίκα με καμπύλες πλέον είναι plus size».