Σμαράγδα Καρύδη: «Θα ήθελα να ήμουν λιγότερο δειλή, λιγότερο… κότα!»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Οκτωβρίου 2022 11:40

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα καθώς και για την παρουσίαση του τρίτου κύκλου του «Celebrity game night».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων εξέφρασε τα συναισθήματά της για τον τρίτο κύκλο του «Celebrity game night» που αρχίζει στο MEGA.

«Είμαι χαρούμενη που αρχίζει ο τρίτος κύκλος του ‘Celebrity game night’. Φέτος θα δούμε καινούργια παιχνίδια. Όταν ξεκίνησα το ‘Celebrity game night’ κατάλαβαν ότι είμαι παιχνιδιάρα, γιατί προσπάθησα να το κάνω όπως στο σπίτι με τους φίλους μου», ανέφερε η Καρύδη.

Για το θέατρο και την τηλεόραση είπε: «Πρέπει να βρεις μια παιδικότητα για να κάνεις θέατρο. Μου αρέσαν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες της κωμωδίας που είχα γνωρίσει, στο δράμα μου άρεσε η Λαμπέτη. Από μικρή ήμουν τρολ. Αυτό συνέβαινε και στο σχολείο μου και στις παρέες μου.

Μπορεί να κοροϊδέψω ή να δω την αστεία πλευρά του πράγματος, να είμαι λίγο… γαλαρία. Θα πω κάτι που μπορεί να είναι ανάρμοστο.

Θα ήθελα να είμαι σε ένα παραθυράκι στις ειδήσεις και να λέω πάνω από τον εκφωνητή πράγματα».

Για την ζωή της και για το πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις, η ηθοποιός μίλησε με χιούμορ.

«Στη ζωή μου θα ήθελα να ήμουν λιγότερο δειλή, λιγότερο κότα. Θα ήθελα να περάσω λίγο πιο περιπετειώδη ζωή. Η επανάστασή μου δεν έγινε μια ημέρα, έγινε σταδιακά, γιατί το συνειδητοποιούσα και το ήξερα.

Είμαι δεινόσαυρος πια σε αυτή τη δουλειά, έχω πει πολλά ‘όχι’. Δεν έχω φύγει, αλλά έχω πει ‘τι ωραία που γλίτωσα’.

Δεν μου αρέσει η φθορά του χρόνου, αλλά δεν με πιάνει και τρέλα», τόνισε.

«Δεν πιστεύω ότι με αδίκησαν αλλά ότι αδικήθηκα από τον εαυτό μου, δεν δούλεψα αρκετά ή από τεμπελιά δεν έκανα όσα θα μπορούσα», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται τέλος, πως η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Σώσε» στο θέατρο «Παλλάς».