Σμύρνη μου Αγαπημένη: Η Ελληνική ταινία ετοιμάζεται για το Netflix

Συντάκτης: Newsroom

5 Ιανουαρίου 2023 08:19

Σμύρνη μου Αγαπημένη: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας

Μετά από το “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έκανε την αρχή με το Netflix άνοιξε ο δρόμος και για  άλλες ελληνικές παραγωγές.

Η Μιμή Ντενίση είναι μία ακόμη Ελληνίδα δημιουργός που συζητάει με την πλατφόρμα προκειμένου να προστεθεί στον κατάλογό της η πιο πρόσφατη ταινία της. Η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» βρίσκεται πολύ κοντά προκειμένου να μπει κι εκείνη στο Netflix. ‘Αλλωστε η ταινία έκανε μεγάλη αίσθηση και στην Αμερική αλλά και σε όποια χώρα και αν παίχτηκε.

Σύμφωνα με το “Πάμε Δανάη”, η Μιμή Ντενίση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Netflix προκειμένου μία από τις πιο ακριβές ελληνικές παραγωγές, η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» να προστεθεί στον κατάλογο την παγκόσμιας πλατφόρμας. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει ήδη ταξιδέψει στο εξωτερικό κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» είναι ένα σπουδαίο κινηματογραφικό εγχείρημα με πανανθρώπινα μηνύματα, που μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια και τη σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, με τη χρήση σύγχρονων ψηφιακών εφέ. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε: Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο.

Σμύρνη μου Αγαπημένη τώρα και στο Netflix
Η ταινία υπερπαραγωγή έχει εκτόσ από υπέροχο σενάριο και μία πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών όπως οι: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Μιχαηλίδου, Αναστασία Παντούση, Ozdemir Ciftcioglu, Νέδη Αντωνιάδη, Γιάννης Εγγλέζος, Έφη Γούση, Nathan Thomas, Χρήστος Στέργιογλου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Daniel Crossley, Dunkan Skinner, Δάφνη Αλεξάντερ, Μιχάλης Μητρούσης, Nαταλία Δραγούμη, Μανώλης Γεραπετρίτης, Ανδρέας Νάτσιος, Ian Roberson, Joanna Kalafatis και ο Γιάννης Βογιατζής. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε εάν τελικά θα προστεθεί η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στο Netflix.