Σόφη Πασχάλη: Το πρόβλημα υγείας μετά το Survivor

Συντάκτης: Newsroom

30 Νοεμβρίου 2022 14:21

Σόφη Πασχάλη: Το πρόβλημα υγείας μετά το Survivor

Η Σόφη Πασχάλη μίλησε στη εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και αναφερθηκε στο πρόβλημα και στις διαταραχές της υγείας της μετά τη συμετοχή της στο Survivor ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει στην κάμερα την πραγματική της ηλικία.

«Δεν θα μπορούσα να ξαναπάω στο Survivor»

«Σε αυτή την χρονική στιγμή όχι, δεν μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor All Star. To Survivor είναι κάτι το οποίο το αγάπησα πάρα πολύ, αλλά δεν θα μπορούσα να ξαναπάω».

Για τις αμοιβές του Survivor: «Δεν ήταν τόσο απλόχερα σε εμάς τα ποσά, δεν ήταν άσχημα, αλλά δεν ήταν απλόχερα».

Για το πρόβλημα υγείας: «Εγώ αυτό που έχω ακόμα προσωπικά είναι παλινδρόμηση, δηλαδή δεν μπορώ να φάω συγκεκριμένα φαγητά, αυτό μου έμεινε και το παντρεύτηκα»

Η Σόφη Πασχάλη παραδέχτηκε πως κάνει αισθητικές παρεμβάσεις: «Κάνω γενικά, δεν είμαι καθόλου αρνητική σε τίποτα που δεν είναι extreme, είναι τόσο – όσο».

Σε ερώτηση για την ηλικία της, η Σόφη Πασχάλη απάντησε: «Την λέω την ηλικία μου, είμαι 45, έχω σκεφτεί να ξαναπαντρευτώ, ξεκινάω να σκέφτομαι και το ενδεχόμενο της οικογένειας, μέχρι τώρα δεν το σκεφτόμουν».

Σόφη Πασχάλη: «Άλλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor κι άλλο ο Τριαντάφυλλος – Είναι διαφορετικοί»

Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor και για το πως έλυσε την παρεξήγηση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Σόφη Πασχάλη: «Άλλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor κι άλλο ο Τριαντάφυλλος – Είναι διαφορετικοί»

Είχες συμμετάσχει στο «Survivor». Τι έχεις να θυμάσαι;

Το «Survivor» για εμένα ήταν σταθμός. Γιατί όλη αυτή τη θεωρία που έχω διδαχτεί, την έκανα πράξη. Για να έχω το δικαίωμα να προτείνω στους ανθρώπους ότι η ευτυχία βρίσκεται αφού βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, τα πρέπει μας, τους περιορισμούς μας, έπρεπε πρωτίστως να το κάνω εγώ η ίδια στον εαυτό μου. Για εμάς το πρώτο «Survivor» ήταν κάτι το εντελώς άγνωστο. Κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει.

Το ότι ήσουν γυμνάστρια, σε βοήθησε στο να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του παιχνιδιού;

Η συνθήκη είναι πραγματικά πάρα πολύ έντονη, γι’ αυτό και τα συναισθήματα πολλές φορές φαντάζουν ακραία. Όπως όταν βλέπουμε ένα έπαθλο επικοινωνίας, που όλοι κλαίμε, δεν προσποιούμαστε είναι πραγματικά αληθινό. Το ότι ήμουν δασκάλα yoga με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί δεν έτρεχα στο πικ των δυνατοτήτων μου, για να μην ανεβάσω παλμούς και να μπορέσω να συγκεντρωθώ γρήγορα στον στόχο.

Σόφη Πασχάλη: «Άλλο ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το Survivor κι άλλο ο Τριαντάφυλλος - Είναι διαφορετικοί»

Έχεις κρατήσει επαφή με κάποιους από τους συμπαίκτες σου;

Σχεδόν με όλους. Ωστόσο με κάποια παιδιά έχουμε δημιουργήσει και μια δυνατή φιλία. Η όλη εμπειρία που είχαμε εκεί, μας έχει ενώσει και αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνιέται.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχετε μιλήσει;

Μετά τον τελικό του «Survivor», το επόμενο βράδυ η παραγωγή είχε διοργανώσει ένα πάρτι για εμάς. Εκεί ξεκαθαρίσαμε την όποια διαφωνία είχαμε στο παιχνίδι. Ούτως η άλλως, θεωρώ ότι τα θέματα πρέπει να λύνονται με συζήτηση, γιατί δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος να κουβαλάω ένα αρνητικό παρελθόν. Ο θυμός μου κρατάει λίγο. Αν είχα μείνει στο παιχνίδι, θεωρώ θα το είχαμε λύσει κι εκεί. Κάποιες φορές χρειάζεται να συγχωρήσεις τον εαυτό σου που δεν ήσουν αρκετός εκείνη τη χρονική στιγμή να φερθείς καλύτερα.

Πιστεύεις ότι ο Τριαντάφυλλος σε δημοφιλία είναι ο νέος Ντάνος;

Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι.  . Άλλος ο Γιώργος κι άλλο ο Τριαντάφυλλος. Είπε στο Λοιπόν.