Σοφία Αλεξανιάν: Μιλάει για τον Στηβ Μιλάτος – «Δεν νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να βιάσει»

Συντάκτης: Newsroom

27 Μαΐου 2022 11:35

 Η πρώην συμπαίκτρια στο big brother, Σοφία Αλεξανιάν μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει το νεαρό μοντέλο.

Η Σοφία Αλεξανιάν μίλησε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε στα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ύστερα από μήνυση που κατέθεσε Βρετανίδα εναντίον του Στηβ Μιλάτος για βιασμό της στο νησί της Ρόδου

«O συγκεκριμένος άνθρωπος εμένα μου φαινόταν ότι είχε κάποια σκληρά χαρακτηριστικά, για τα δικά μου δεδομένα. Εγώ διέκρινα στοιχεία σαδισμού, μιας τιμωρίας, εγώ δεν είχα την τρομερή εμπειρία. Ήταν γενικά η στάση του πώς αντιμετώπιζε κάποιες καταστάσεις. Τον είχα αποκαλέσει σαδιστή, γιατί μου το είχε βγάλει η ιδιοσυγκρασία του.

Ξαφνιάζομαι με την είδηση. Το ότι μπορεί να πιστεύω ότι είναι επιθετικός άνθρωπος, δεν νομίζω όμως ότι θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια πράξη. Δεν νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ικανός να βιάσει. Θα μπορούσε να χτυπήσει μία γυναίκα, αλλά όχι να βιάσει. Αυτό το οποίο θυμάμαι όσο ήμασταν στο σπίτι του Big Brother, είναι το ότι μιλούσε συνεχώς για την μητέρα του, οπότε δεν νομίζω πως ένας άνθρωπος που έχει τόσο μεγάλη αγάπη στη μητέρα του, να μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα».

Ο δικηγόρος του μοντέλου μίλησε χθες στην ίδια εκπομπή και περιέγραψε ότι όλη η σεξουαλική επαφή ήταν με την συναίνεση της καταγγέλλουσας και ότι δεν υπήρξε βιασμός.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα αναφέρει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, ότι υπήρχε συναινετική ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Θεωρώ ότι μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την ανάκριση να αφεθεί ελεύθερος. Πιστεύω ότι αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχτούν στο ακροατήριο».

Η υπόθεση πλέον βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή και σύντομα θα εκδοθεί απόφαση για το εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες ή όχι.