Σοφία Αλιμπέρτη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Παρίσι και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ANT1

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιανουαρίου 2023 13:12

Σοφία Αλιμπέρτη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στο Παρίσι και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ANT1

Στο Παρίσι ταξίδεψε πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία ανέβασε σχετικά στιγμιότυπα από την πόλη του φωτός στα social media.

Απολαμβάνοντας τις βόλτες της κάτω από τον πύργο του Άιφελ, μοιράστηκε το ταξίδι της με καλούς της φίλους, αφήνοντας για λίγο πίσω το αγαπημένο της νησί και την καθημερινότητά της στην Πάρο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ανέβασε στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες της στα πιο δημοφιλή σημεία του Παρισιού.

Η Σοφία Αλιμπέρτη ολοκλήρωσε το ταξίδι της στο Παρίσι δημοσιεύοντας φωτογραφία με την παρέα της, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τις μέρες που περάσανε όλοι μαζί.

Σοφία Αλιμπέρτη – Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Φουντώνουν τα σενάρια για την τηλεοπτική επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη. Η ηθοποιός τα τελευταία 14 χρόνια απέχει από τη μικρή οθόνη, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες.

Η Σοφία Αλιμπέρτη όλα αυτά τα χρόνια ζει μόνιμα στην Πάρο, όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με τους γιους της, Μιχαήλ και Good Job Nicky να την επισκέπτονται συχνά.

Το τελευταίο διάστημα το όνομά της ακούγεται έντονα για την παρουσίαση του «Dr Oz» την εκπομπή ιατρικού και κοινωνικού περιεχομένου που ξεκίνησε στο εξωτερικό το 2009, ενώ προετοιμάζεται από την Barking Well για τον ΑΝΤ1.

Όπως αποκάλυψε το zappIT.gr, η εταιρεία παραγωγής έχει προτείνει στο κανάλι την Σοφία Αλιμπέρτη η οποία και θα ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις, αφού μέχρι στιγμής, η ηθοποιός δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία για την τηλεοπτική της επιστροφή.