Σοφία Χατζηπαντελή: Απάντησε στη Βλαντή – «Ο εαυτός μου είναι αυθεντικός»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Μαΐου 2023 11:09

Η Σοφία Χατζηπαντελή έστρεψε πάνω της τους προβολείς με την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει σε αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει σε βάρος της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου. Αρχικά, εξέφρασε την έκπληξή της επειδή η εφημερίδα «DailyMail» ασχολήθηκε με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Στη συνέχεια, της ζητήθηκε να σχολιάσει τη στάση της Ραμόνας Βλαντή απέναντί της, η οποία μάλιστα πρόσφατα είπε για το μοντέλο ότι είναι μέσα στις πλαστικές.

«Ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι υπέρ των κοριτσιών. Πάντα μιλάω καλά για όλους. Πιστεύω στο κάρμα πάρα πολύ. Όλα μπορούν να είναι ψεύτικα πάνω μου αλλά ο εαυτός μου είναι πάντα αυθεντικός! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε εμένα», απάντησε η Χατζηπαντελή.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα η Βλαντή σχολίασε τη Χατζηπαντελή στο «MEGA Καλημέρα» λέγοντας: «Είναι ένα κάρακτερ που πουλάει τη διαφορετικότητα με τα φρύδια, που δεν είναι και κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί και δεν ξέρω αν είναι και δικά της.

Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι αλλά δεν έχει προδιαγραφές μοντέλου. Τα μοντέλα πρέπει να είναι φυσικά, γιατί είναι πρότυπα ομορφιάς. Δεν μπορεί να κρίνει, εφόσον είναι γεμάτη πλαστικές».

Από εκεί και πέρα, η Χατζηπαντελή άφησε τα πάντα ανοιχτά σε ό,τι έχει να κάνει με το επαγγελματικό της μέλλον, αν και τόνισε ότι πρόθεσή της είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα.