Σοφία Χατζηπαντελή: Χώρισε από τον σύντροφό της επειδή… της έτρωγε χρόνο

Συντάκτης: Newsroom

7 Νοεμβρίου 2022 13:38

Σοφία Χατζηπαντελή: Χώρισε από τον σύντροφό της επειδή... της έτρωγε χρόνο

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και έχει ενσωματωθεί ξανά στην ομάδα του GNTM, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και τηλεοπτικά στο ριάλιτι μοντέλων.

Η κάμερα της εκπομπής «[email protected]», συνάντησε το μοντέλο, η οποία αποκάλυψε ότι εδώ και λίγο καιρό, έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Ζαχαρία, καθώς θεωρούσε ότι της τρώει χρόνο από τη δουλειά της.

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Βίκυ Καγιά για την κόντρα της με τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Όχι, όχι, αυτό είναι προπαγάνδα»

Για την αποχώρηση της Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και τη Μαίρη Βυτινάρος, μίλησε η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή, «Πρωινό μας».

«Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ήταν λάθος κίνηση να έρθει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM. Όχι, όχι, αυτό είναι προπαγάνδα, δεν είναι αλήθεια. Εμείς μιλήσαμε για την ανάρτηση που έκανε η Σοφία, δεν έχει καμία σχέση με το να έρθει σαν guest ή όχι».

Όσο για τα σχόλια στο instagram που έκανε η Σοφία Χατζηπαντελή για τη Μαίρη Βυτινάρος, η Βίκυ Καγιά σχολίασε: «Είναι μια νέα κοπέλα 25 χρονών και λειτουργούν τα social media πολύ διαφορετικά, απ΄ότι το κάνουμε εμείς. Αυτοσαρκάζονται, γνωρίζονται μέσα από τα social media και τα λειτουργούν με άλλο τρόπο. Μπορεί να το σκέφτηκε μια δεύτερη φορά, δεν έγινε κάτι, δεν χάλασε και ο κόσμος».